NHO Mat og Drikke

Innhold

Medlemspraten

I vår serier Medlemspraten tar vi en prat med medlemsbedrifter om hva som opptar dem.

 1. Medlemspraten

  Medlemspraten: Helgeland Skogselskap / Alstahaug Planteskole

  Bjørn Borgan er daglig leder hos Alstahaug Planteskole. Hadde han fått 15 minutter alene med statsministeren, ville han blant annet snakket om avskoging og at det langs hele norskekysten tas ut mer skog enn det som blir opprettet.

 2. Medlemspraten

  Medlemspraten: Svalbard bryggeri

  - Det aller viktigste for oss har blitt veldig tydelig de siste månedene; åpne grenser slik at folk og varer kan bevege seg fritt, sier Robert Johansen som er daglig leder hos Svalbard bryggeri.

 3. Medlemspraten VBF

  Medlemspraten: Arcus Spirits

  - Nå er det svært viktig for oss med god og sikker markedstilgang til Europa, sier Erlend Stefansson som er daglig leder hos Arcus. 2/3 av volumet Arcus Spirits produserer eksporteres.

 4. Medlemspraten

  Medlemspraten: Blinde Bonde og Babe

  - Hadde jeg fått 15 minutter alene med statsministeren, hadde jeg først og fremst gitt henne en god kopp te, fordi jeg tenker hun trenger en pause etter mange harde uker, sier Hanne Charlotte Heggberget som er daglig leder og Master Tea Blender hos te-produsenten Blinde Bonde og Babe As.

 5. Medlemspraten

  Medlemspraten: Etnestad Nedre

  - Nå er jeg ekstra spent på hvordan markedet vil være når sesongen for bær er ordentlig i gang, sier Olav Etnestad, som driver Etnestad Nedre, en gård som har produsert bær siden 1984.

 6. Medlemspraten

  Medlemspraten: Rørosmeieriet

  Meieribestyrer Trond Vilhelm Lund hos Rørosmeieriet har ved en tidligere anledning fått servere statsministeren tjukkmjølkspannacotta til dessert. Dersom han fikk møte henne igjen, ville han blant annet ha snakket om hva som kreves for å få til nyskaping basert på norske kvalitetsråvarer.

 7. Medlemspraten

  Medlemspraten: Edgars bakeri og konditori

  - Nå gleder vi oss til sommeren og det vi håper og tror vil bli tidenes sommersalg, sier Rune Vindsetmo som er daglig leder hos Edgars bakeri og konditori i Mandal.

Er din bedrift medlem i NHO Mat og Drikke og ønsker å bli intervjuet i denne serien? Ta kontakt:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: