Medlemspraten: Bådin Bryggeri

Foto: Katrine Sørgård.

Bådin er historien om en gjeng kompiser som i jakten på den gode smak tok bryggingen ut av en liten leilighet for å leke med de store gutta.

Daglig leder, Andreas Gundersen Myrvold forteller at Bådin er en liten bedrift som startet som et hobbyforetak for 10 år siden. - Med tiden har vi vokst sakte, men sikkert, og i dag er vi fem heltidsansatte og en liten skokk med folk som jobber deltid, forteller Andreas. - Kjernevirksomheten er å brygge og selge øl, men med årene har eventer blitt en viktig del av virksomheten, fortsetter Andreas. - Lokalene våre er store og egner seg godt for lukkede selskaper, konserter, ølsmaking og annet.

- Det viktigste for at Bådin skal få levert det som vi produserer er først og fremst arbeidskraft. - Men vi er også avhengig av råvarer, emballasje, transport og et åpent samfunn. - Alle disse faktorene har bydd på utfordringer det siste halvannet året, sier Andreas.

Andreas forteller at produksjonen av mer øl har høyeste prioritet hos dem. Akkurat nå ligger de litt etter som følge av ferieavvikling, installasjon av nytt utstyr og godt salg i sommer. - I tillegg merker vi at samfunnet har åpnet opp og at det ramler inn mange eventer; det er hyggelig nyheter for oss, sier han.

- Dersom jeg hadde fått 15 minutter med statsministeren ville jeg bedt ham om å se på regelverket rundt alkoholreklame, sier Andreas ivrig. - Norske alkoholprodusenter har store utfordringer med å få frem produktene sine, mens vi mer eller mindre oversvømmes av reklame fra utenlandske produsenter, sier Andreas frustrert.

- Bådin har vært medlem i NHO/NHO Mat og Drikke siden 2018 og det var de gode medlemsfordelene og nettverk og bistand på felt vi selv ikke har tid til å sette oss godt nok inn i som gjorde at vi meldte oss inn, avslutter Andreas.

 

Medlemspraten

I NHO Mat og Drikkes serie “Medlemspraten” tar vi en prat med medlemsbedrifter for å høre hva som opptar dem. Ønsker du og din bedrift å bli intervjuet? Ta kontakt med Ine Schøyen.

Les flere intervjuer i samme serie her

Her finner du mer informasjon om medlemskap og medlemsfordeler i NHO Mat og Drikke.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: