Nærbilde samlebånd. Foto: © Ilja C. Hendel for NHO Mat og Drikke

Politikk for mat-, drikke- og bionæringen

NHO Mat og Drikke jobber for å påvirke og bedre rammevilkårene for mat-, drikke- og bionæringen.

En mangfoldig næring med et viktig samfunnsoppdrag

Landets største fastlandsindustri er en mangfoldig næring med mange små og store bedrifter i hele landet. Næringen har potensial for vekst og bedre lønnsomhet innenfor bærekraftige rammer og gitt konkurransedyktige rammevilkår.

At næringen leverer mat på bordet til millioner av nordmenn hver eneste dag, gjør at bedriftenes produkter og tjenester også er en sentral del av folks hverdagsliv og helse.

Summen av dette solide samfunnsbidraget har ansatte, ledere og eiere i næringen all grunn til å være stolte over. Dette er et unikt utgangspunkt for å sikre gjennomslag i viktige saker for næringen.

Kommende arrangementer:

Aktuelle saker:

  1. Tangen videregående skole fikk kompetanseprisen 2024

    Ved åpningen av årets Landskonferanse i restaurant- og matfag den 13. mai overrakte fylkesordfører i Vestfold, Anne Strømøy den prestisjefylte kompetanseprisen til Tangen videregående skole i Kristiansand, og avdelingsleder Geir Ropstad tok stolt imot prisen.

  2. Eksportsatsing og flere veterinærer

    -Fjerning av den ekstraordinære arbeidsgiveravgiften er det aller viktigste grepet regjeringen tar i revidert nasjonalbudsjett, sier Petter Haas Brubakk i NHO Mat og Drikke, men trekker også frem eksportsatsing for Mattilsynet og styrkingen av veterinærutdanningen som særlig viktig for mat- og drikkenæringen.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: