NHO Mat og Drikke

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

498 resultater

Type artikkel
Velg område
498 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Tilsyn og regelverk

  Tilsynsbesøk fra Mattilsynet under covid-19

  Mange mat- og drikkeprodusenter har krav om egenerklæring fra besøkende som del av sitt smitteforebyggende arbeid under den pågående koronapandemien. Mattilsynet har nå klargjort hvilke spørsmål deres ansatte kan besvare ved tilsynsbesøk.

 2. Medlemspraten

  Medlemspraten: Geno SA

  Rundt omkring i verden finnes det slektninger av den norske klimakua NRF. Det er takket være Geno SA på Hamar som utvikler og omsetter genetikk til store deler av verden. - Nå stuper vi inn i det vi liker å kalle Bio-IT sin tidsalder, sier administrerende direktør i Geno, Kristin Malonæs.

 3. Nyhet, Tariff

  Brudd og mekling i kjøttindustrien

  Det er brudd i forhandlingen mellom NHO Mat og Drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund, (NNN), om tariffavtalen i kjøttindustrien. Mekling er satt til 5. og 6. oktober.

 4. Nyhet, Tariff

  Brudd i forhandlingene om bryggeri- og mineralvannindustrien

  Det ble torsdags kveld brudd i forhandlingene mellom NHO Mat og Drikke og Norsk nærings- og nytelsesmiddelarbeiderforening om tariffavtalen i bryggeri- og mineralvannsindustrien.

 5. Nyhet, Arbeidsrett

  Endringer i karantenereglene

  Ved forskrifter av 14. og 16. september er det gjort flere endringer i karantenereglene i Covid-19-forskriften. Endringene innebærer både en innstramming og en forenkling av reglene.

 6. Nyhet, Tariff

  Vekterstreik

  Etter brudd i meklingen mellom NHO Service og Handel, Parat og NAF er 803 vektere tatt ut i streik fra og med onsdag 16. september 2020.

 7. Nyhet, Tariff

  Nå er lønnsoppgjøret i gang for mat- og drikkenæringen

  Mandag 14. september er det oppstart for lønnsforhandlingene innenfor NHO Mat og Drikkes område. Det er kjøttindustrien som er først ut.

 8. Medlemspraten VBF

  Medlemspraten: Gardsbrenneriet

  Jann Vestby, daglig leder hos Gardsbrenneriet, ønsker på ingen måte å utfordre Vinmonopolets ordning i Norge. Men han stiller spørsmålstegn ved at de som besøker gården ikke kan kjøpe med seg alkoholholdige smaksprøver sterkere enn 21,9 %.

 9. Nyhet, Tilsyn og regelverk mattilsyn

  Mattilsynet ønsker din tilbakemelding

  Nå kan alle som har hatt Mattilsynet på besøk gi en tilbakemelding etter gjennomført tilsyn. Dine svar er viktige for Mattilsynets forbedringsarbeid.

 10. Medlemspraten

  Medlemspraten: Sagaplant AS

  Hos Sagaplant AS er de særlig opptatt av friske og sunne planter. Derfor har de et eget vevslaboratorium der plantene blir sjekket for virus, bakterier og sopp, som eventuelt fjernes, før plantene får flytte ut i veksthus.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: