Artikkelarkiv

Vis filtrering

558 resultater

Type artikkel
Velg område
558 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Positive tilbakemeldinger etter gjennomført lederkurs

  De kunne det meste om produksjonen – nå har de lært mer om ledelse. Kjartan Steen-Hansen og Ruben Vold er fornøyde etter lederkurs hos Tine på Jæren. Nå kan din bedrift søke på midler for å gjennomføre lignende tiltak som Tine har gjort.

 2. - Må ikke bli en sovepute

  Nye tall fra SSB viser at nordmenn grensehandlet for 2,6 milliarder i 2. kvartal 2023. – Høy inflasjon, dyrtid og en svak norsk krone må ikke bli en sovepute for regjeringen i arbeidet med å redusere grensehandelen.

 3. Genteknologi i en bærekraftig fremtid

  Genteknologiutvalget har levert sin rapport – "Genteknologi i en bærekraftig framtid". Genteknologi er i svært rask utvikling, og utvalget har foretatt en bred gjennomgang av ulike spørsmål rundt teknologi og rammeverk.

 4. - Fortsatt ikke en god idé

  Stortingets helse- og omsorgskomité har bedt regjeringen om å forskriftsfeste et markedsføringsforbud av usunn mat og drikke mot barn under 18 år. - Den sterke troen på at en forskrift og markedsføringsforbud er svaret på utfordringene med bedre folkehelsen blant barn og unge, deler vi ikke, sier Petter Haas Brubakk i NHO Mat og Drikke.

 5. - Viktig og riktig med høy oppmerksomhet om matforsyning

  Totalberedskapskommisjonen har levert sin rapport. - God forsyningssikkerhet for matvarer er avgjørende. Derfor er det både viktig og riktig at kommisjonen har lagt så stor vekt på dette, sier Petter Haas Brubakk i NHO Mat og Drikke.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: