Som medlem i NHO Mat og Drikke kan din bedrift nyte godt av mange fordeler.
Geiter skal produsere melk til ost – kjeene var et biprodukt som ble til overs. Nå setter Mydland dem i stedet på kjehotell, fôrer dem med bærekraftig fôr og bruker dem til kjøttprodukter i gourmetklassen.
- NHO Pensjon er økonomisk gunstig for oss.
Da praksisen nærmet seg slutten, var beskjeden fra arbeidslederen klar: - Han der ansetter du!
Hos HOFF har de funnet en oppskrift som virker for å redusere sykefraværet hos de ansatte.
HOFF på Gjøvik er en del av den sirkulære økonomien. Der brukes hele poteten som gir et mangfold av produkter - fra potetmos og vegetarburgere, via sprit og glukose til gjødsel og dyrefôr.
Norsk Gartnerforbund er i ferd med å ta digitale håndbøker i bruk, og har gjort seg noen tanker om hvorfor det kan være lurt.
Maarud arbeider hardt for å sørge for stadig bedre helseprofil på snacksen. Men det kan ikke gå for fort. Gjør det det, kjøper forbrukerne heller noe annet.
Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?