NHO Mat og drikke

Innhold

Kurs og arrangementer

NHO Mat og Drikke tilbyr bedriftsinterne kurs innenfor arbeidsrett- og tariff. Vi har utviklet en rekke kursmoduler som gjør det mulig å skreddersy kurset til den enkelte bedrifts behov.

Finn våre bedriftsinterne kurs her

Tema var bærekraft og hvordan vi snur klima- og miljøutfordringer til nye verdier og arbeidsplasser i mat-, drikke- og bionæringen.

Vis filtrering

3 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
3 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. 15. august 2017,

    Clarion Hotel Tyhomen

    Tryggest! Renest! Grønnest! = konkurransekraft for norsk matindustri?

    Hvordan kan vi bygge fremtidig konkurransekraft for norsk mat og drikke? Hva ønsker og forventer forbrukerne, og hvordan skal norsk mat- og drikkenæring vinne kampen om ballets dronning: den prisbevisste, idealistiske, forventningsfulle norske forbrukeren.

  2. 29. august 2017,

    Næringslivets Hus

    Lov og lurt om tilkallingsvikarer - midlertidige ansettelser

    Kurset vil gi deg oversikt over regelverket for midlertidige ansettelser - med hovedfokus på tilkallingsvikarer. Vi gir deg tips og råd og gjennomgår de siste års rettspraksis på dette området.

  3. 5. - 6. desember 2017

    Matindustri 4.0

    Et nytt prosjekt skal gjøre ansatte i bedriftene bedre i stand til å ta i bruk ny teknologi. NHO Mat og Drikke, Sjømat Norge og NNN går sammen om kompetanseutvikling i mat- og sjømatindustrien.