Artikkelarkiv

Vis filtrering

232 resultater

Type artikkel
Velg område
232 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Treghet gir konkurranseulempe

  EØS-avtalen er svært viktig for norsk næringsliv, konkluderer en ny offentlig utredning, men understreker samtidig betydningen av tidligere innsikt i EU-prosesser og at tempoet i gjennomføringen av EØS-lovgivningen må økes.

 2. Nå blir det fagbrev i landbruksfag

  Kunnskapsdepartementet har fastsatt endring i tilbudsstrukturen for vg3 landbruk. - Det har vært en lang vei frem, men endelig kan vi slå fast at landbrukssektoren vil få en fagutdanning som dekker bransjens behov for kompetanse, sier Espen Lynghaug,  spesialrådgiver i kompetanse og utdanningspolitikk, i NHO Mat og Drikke.

 3. Oppfordrer bedrifter til å ta del i KI-kappløpet

  I fjor varslet Regjeringen at det settes av en milliard kroner til forskning og utvikling på kunstig intelligens over fem år. Nå kan bedrifter mobilisere for å ta del i regjeringens satsing. NHO oppfordrer medlemmer til å delta i konkurransen.

 4. Signerte avtale om reduksjon av plastemballasje

  Tirsdag 2. april ble partnerskapet om forbruksreduksjon av engangsprodukter av plast mellom Klima- og miljødepartementet og organisasjonene i arbeidslivet signert. Målet er 50 prosents reduksjon i forbruket av engangs matbeholdere for hurtigmat eller ta-med-mat og drikkebegre med lokk som er laget helt eller delvis av plast innen 2026, i forhold til 2022.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: