NHO Mat og Drikke

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

383 resultater

Type artikkel
Velg område
383 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Tariff

  Om forhandlingene i meieriindustrien

  Forhandlingene mellom NHO Mat og Drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund på overenskomst 523 Meieriindutrien startet opp som planlagt onsdag 23. september.

 2. Nyhet, Tariff

  Brudd og mekling i forhandlingene om baker- og konditoroverenskomsten

  Det er brudd i forhandlingene mellom NHO Mat og Drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund om overenskomsten for baker- og konditorfagene. Mekling er satt til 16. og 17. oktober.

 3. Nyhet, Tilsyn og regelverk mattilsyn

  Tilsynsbesøk fra Mattilsynet under covid-19

  Mange mat- og drikkeprodusenter har krav om egenerklæring fra besøkende som del av sitt smitteforebyggende arbeid under den pågående koronapandemien. Mattilsynet har nå klargjort hvilke spørsmål deres ansatte kan besvare ved tilsynsbesøk.

 4. Nyhet, Tariff

  Brudd og mekling i kjøttindustrien

  Det er brudd i forhandlingen mellom NHO Mat og Drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund, (NNN), om tariffavtalen i kjøttindustrien. Mekling er satt til 5. og 6. oktober.

 5. Nyhet, Tariff

  Brudd og mekling i bryggeri- og mineralvannindustrien

  Det er brudd i forhandlingene mellom NHO Mat og Drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund om tariffavtalen i bryggeri- og mineralvannsindustrien. Mekling er satt til 8. og 9. oktober.

 6. Nyhet, Arbeidsrett

  Endringer i karantenereglene

  Ved forskrifter av 14. og 16. september er det gjort flere endringer i karantenereglene i Covid-19-forskriften. Endringene innebærer både en innstramming og en forenkling av reglene.

 7. Nyhet, Tariff

  Vekterstreik

  Etter brudd i meklingen mellom NHO Service og Handel, Parat og NAF er 803 vektere tatt ut i streik fra og med onsdag 16. september 2020.

 8. Nyhet, Tariff

  Nå er lønnsoppgjøret i gang for mat- og drikkenæringen

  Mandag 14. september er det oppstart for lønnsforhandlingene innenfor NHO Mat og Drikkes område. Det er kjøttindustrien som er først ut.

 9. Nyhet, Tilsyn og regelverk mattilsyn

  Mattilsynet ønsker din tilbakemelding

  Nå kan alle som har hatt Mattilsynet på besøk gi en tilbakemelding etter gjennomført tilsyn. Dine svar er viktige for Mattilsynets forbedringsarbeid.

 10. Nyhet, Skatt og avgift grensehandel

  Seks tiltak for å redusere grensehandel

  Mens grensen mot Sverige har vært stengt, har det vært enorm vekst i dagligvarehandelen på norsk side av grensen. I sum har statens inntekter fra salg av mat- og drikkeprodukter økt med ca 2,66 milliarder kroner første halvår 2020. Det viser beregninger NHO Mat og Drikke har gjort.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: