NHO Mat og Drikke

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

418 resultater

Type artikkel
Velg område
418 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Forskning og utvikling

  Vil styrke forskning og innovasjon i matproduksjon

  Nasjonal Teknologiplattform – Food for Life la 18. november frem sin nye strategiske forsknings- og innovasjonsagenda I agendaen beskrives tre områder der Nasjonal Teknologiplattform har satt seg mål for 2030. Den norske teknologiplattformen for matbransjen er et samarbeid mellom NHO Mat og Drikke og Nofima.

 2. Nyhet velgskog

  Stipenddryss til skogfagstudenter

  Landbruks- og matminister Olaug Bollestad delte ut til sammen 225.000 kroner i stipend til fem skogfagstudenter fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) og Høgskolen i Innlandet (HINN – Evenstad).

 3. Nyhet, Tariff

  Enighet i forhandlingene om melkebearbeidende industri

  NHO Mat og Drikke og NNN ble mandag 16. november enige i forhandlingene om overenskomst 142 Melkebearbeidende industri.

 4. Nyhet, Tariff

  Enighet på overenskomst 290 - Naturviterne

  Det ble mandag 16. november 2020 enighet mellom NHO Mat og Drikke og Naturviterne på overenskomst 290 - Hovedavtalen-Naturviterne.

 5. Nyhet

  Viktige gjennomslag for bedriftene og NHO i ny krisepakke

  Det er enighet mellom Frp og regjeringspartiene om en forbedret krisepakke for norsk næringsliv. Blant annet får bedriftene dekket en større andel av kostnadene og taket på støtten heves.

 6. Nyhet, Tariff

  Enighet på overenskomst 521 - Dyrepleiere og klinikkassistenter

  Det ble fredag 13. november 2020 enighet mellom NHO Mat og Drikke og Fagforbundet på overenskomst 521 - Dyrepleiere og klinikkansatte.

 7. Nyhet

  Felles kjøreregler gir bedre offentlige anskaffelser

  - Innføringen av fem felles kjøreregler for offentlige anskaffelser er den første del av bestillingen fra regjeringens Stortingsmelding om "Smarte innkjøp", sier NHO-advokat Arnhild Dordi Gjønnes.

 8. Nyhet

  - Viktig med ordning som treffer bredt

  - For mat- og drikkenæringen er det bra at ordningen er generell og fleksibel og fanger opp den enkelte bedrift med omsetningsfall, uavhengig av hvilken bransje den tilhører. Ordningen med kompensasjon for bedrifter med store utgifter til smitteverntiltak er også viktig, sier Petter Haas Brubakk i NHO Mat og Drikke om den nye kompensasjonsordningen som regjeringen la frem tirsdag.

 9. Nyhet, IA ia-bransjeprogram

  Her må arbeidsmiljøjobben gjøres

  Lav lederstøtte, stående arbeid, ubekvemme løft og sterk støy. Det er de viktigste tingene å ta tak i for bedriftene i IA-bransjeprogrammet for næringsmiddelindustrien. Dette kom frem på en Teams-samling i bransjeprogrammet der Stami presenterte sine funn etter en kartlegging i tolv bedrifter.

 10. Nyhet ia-bransjeprogram

  Ledig stilling: Prosjektleder Inkluderende arbeidsliv

  NHO Mat og Drikke søker etter en prosjektleder for bransjeprogrammet under avtalen om inkluderende arbeidsliv (IA) i næringsmiddelindustrien. Dette er ett av syv programmer under IA-avtalen 2019-2022. Målsetningen er å redusere sykefravær og frafall i næringsmiddelindustrien.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: