Artikkelarkiv

Vis filtrering

14 resultater

Type artikkel
Velg område
14 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Hva skjer i årets oppgjør?

  Lønnsoppgjøret 2024 er et hovedoppgjør. Det betyr at partene i arbeidslivet kan forhandle om alt innholdet i tariffavtalene, ikke bare lønn. Her får du en innføring i hva som skjer i starten av årets oppgjør.

 2. Lokale forhandlinger

  Lokale forhandlinger er en viktig del av de samlede årlige lønnsforhandlingene. For å kunne få en forståelse av hva det totale tariffoppgjøret lander på er NHO Mat og Drikke avhengig av innrapportering fra alle tariffbundne bedrifter.

 3. 2023

  28. april ble lønnsoppgjøret 2023 vedtatt. Det betyr at lokale lønnsoppgjør kan igangsettes.

 4. Lønnsstatistikk NHO

  Funksjonærstatistikken for 2021 viser en gjennomsnittlig lønnsvekst for samtlige funksjonærer på 4,2 prosent fra 1. oktober 2020 til 1. oktober 2021, tilsvarende tall for fjoråret var 2,1 prosent.

 5. Trekk i fagforeningskontingent

  I Hovedavtalen § 11-3 er det, for tariffbundne bedrifter, nedfelt en bestemmelse som gir tillitsvalgte eller arbeidstakernes forbund en anledning til å kreve at bedriften sørger for trekket av fagforeningskontingen.

 6. Lønnsoppgjøret 2022: Brudd i frontfagsforhandlingene

  Det er brudd i forhandlingene for frontfagsoppgjøret. Det var Fellesforbundet som begjærte forhandlingene mellom partene for avsluttet tirsdag 15. mars. Dermed er det klart at Fellesforbundet og Norsk Industri må ha hjelp fra Riksmekleren for å komme videre.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: