Artikkelarkiv

Vis filtrering

18 resultater

Type artikkel
Velg område
18 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Signerte avtale om reduksjon av plastemballasje

    Tirsdag 2. april ble partnerskapet om forbruksreduksjon av engangsprodukter av plast mellom Klima- og miljødepartementet og organisasjonene i arbeidslivet signert. Målet er 50 prosents reduksjon i forbruket av engangs matbeholdere for hurtigmat eller ta-med-mat og drikkebegre med lokk som er laget helt eller delvis av plast innen 2026, i forhold til 2022.

  2. Ny lovgivning vil kunne halvere matsvinn

    Dersom de 33 forslagene følges, vil vi kunne nå målet om å halvere matsvinnet i Norge innen 2030, mener Matsvinnutvalget som la frem sin rapport 3. januar. – Utvalgets forslag til ny lovgivning er både viktig og riktig, sier Terje Sletnes i NHO Mat og Drikke.

  3. Plastforsøpling skaper engasjement

    - Vi har fått mange og gode innspill fra medlemsbedrifter i forbindelse med vårt høringssvar til nytt direktiv for engangsartikler i plast, sier Terje Sletnes, direktør for analyse og politikk i NHO Mat og Drikke. Det er helt nødvendig å forebygge og redusere forsøpling i naturen med engangsartikler i plast.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: