Artikkelarkiv

Vis filtrering

13 resultater

Type artikkel
Velg område
13 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. TINE

  Gjennom stadige små knepp nedover i sukkerinnhold, har TINE bidratt til at nordmenn foretrekker mindre søtsmak på yoghurten i dag enn hva de gjorde for 20 år siden.

 2. Bakehuset

  - Vi jobber hele tiden med å utvikle sortimentet vårt i en sunnere retning. Trendbildet har lenge gått mot helse og sunnhet, noe som har påvirket produktutviklingsarbeidet hos Bakehuset, sier Øystein Halvorsen, daglig leder i Bakehuset.

 3. Det Glutenfrie Verksted

  Det Glutenfrie Verksted ble etablert av Monica Hellmann i 2014 for å utvikle sunnere, glutenfrie produkter med mindre sukker og mer fiber. – Derfor har det vært helt naturlig og nærmest en selvfølge for oss å være en del av Intensjonsavtalen for et sunnere kosthold, sier Monica.

 4. Fjordland

  I 2018 lanserte Fjordland Bremykt mykere, som inneholder mer rapsolje og mindre meierismør enn Bremykt original. – Denne lanseringen alene har bidratt til å redusere 70 tonn mettet fett hvert år, forteller ernæringsrådgiver i Fjordland, Elisabeth Hurum.

 5. Mesterbakeren

  - Intensjonsavtalen gjør det lettere for oss å etterleve vårt samfunnsansvar og bidra til FNs bærekraftsmål om et sunnere kosthold, sier Tor Søreide Sivertsen, administrerende direktør i Mesterbakeren.

 6. Mindre fett og salt i hvert flak

  Denne uken har det vært den internasjonale Salt Awareness Week. Gjennom intensjonsavtale og saltpartnerskapet jobber flere av medlemmene i NHO Mat og Drikke blant annet med å redusere saltinnholdet i sine produkter. Maarud er en av bedriftene som arbeider hardt for å sørge for stadig bedre helseprofil på snacksen.

 7. Flytter kje på hotell

  Geiter skal produsere melk til ost – kjeene var et biprodukt som ble til overs. Nå setter Mydland dem i stedet på kjehotell, fôrer dem med bærekraftig fôr og bruker dem til kjøttprodukter i gourmetklassen.

 8. Bruker hele poteten

  HOFF på Gjøvik er en del av den sirkulære økonomien. Der brukes hele poteten som gir et mangfold av produkter - fra potetmos og vegetarburgere, via sprit og glukose til gjødsel og dyrefôr.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: