NHO Mat og Drikke

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

17 resultater

Type artikkel
Velg område
17 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Medlemscase, Helse og kosthold

    Mindre fett og salt i hvert flak

    Denne uken har det vært den internasjonale Salt Awareness Week. Gjennom intensjonsavtale og saltpartnerskapet jobber flere av medlemmene i NHO Mat og Drikke blant annet med å redusere saltinnholdet i sine produkter. Maarud er en av bedriftene som arbeider hardt for å sørge for stadig bedre helseprofil på snacksen.

  2. Vekst og entreprenørskap

    Snur på flisa for å skape ny industri

    Glommen Skog i Elverum har investert 20 millioner kroner i et forskningsprosjekt de mener kan gi Norge et nytt industrieventyr.

  3. Vekst og entreprenørskap VBF

    Arktisk destilleri med inspirasjon fra Skottland

    Verdens nordligste destilleri holder til ytterst i Lyngenfjorden, midt i nordlysets land. På besøkssenteret til Aurora Spirit får nordlysturistene servert akevitt og gin med isbrevann som en del av en komplett arktisk opplevelse.

  4. Vekst og entreprenørskap

    Det nynorske øl-eventyret

    Kinn Bryggeri produserer handverksøl av ypparste kvalitet. Ølet er godt etablert i den norske marknaden, og nå ser dei etter ein god eksportmarknad.

  5. Bærekraft og klima

    Tar bort plasten fra sixpacken

    Slutt på å pakke ølboksene i plast. Norge med Ringnes er først ut i en Carlsberg-plan som skal spare miljøet for 170 tonn plast i året.

  6. Medlemscase, Bærekraft og klima matsvinn

    Flytter kje på hotell

    Geiter skal produsere melk til ost – kjeene var et biprodukt som ble til overs. Nå setter Mydland dem i stedet på kjehotell, fôrer dem med bærekraftig fôr og bruker dem til kjøttprodukter i gourmetklassen.

  7. Medlemscase, IA Ringer i vannet

    Anders gikk fra hjemmesitting til jobb

    Da praksisen nærmet seg slutten, var beskjeden fra arbeidslederen klar: - Han der ansetter du!

  8. Medlemscase, HMS

    Oppsiktsvekkende lavt sykefravær

    Hos HOFF har de funnet en oppskrift som virker for å redusere sykefraværet hos de ansatte.

  9. Nyhet, Medlemscase, Bærekraft og klima

    Bruker hele poteten

    HOFF på Gjøvik er en del av den sirkulære økonomien. Der brukes hele poteten som gir et mangfold av produkter - fra potetmos og vegetarburgere, via sprit og glukose til gjødsel og dyrefôr.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: