Artikkelarkiv

Vis filtrering

45 resultater

Type artikkel
Velg område
45 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Prisdryss for sunnere valgmuligheter

    Både Brødskala'n og Grilstads "Lev litt lettere"-serie har fått utmerkelse fra Helse- og omsorgsdepartementet for å gjør det lettere for forbrukerne å velge sunnere produkter. -Prisen gir motivasjon til å jobbe videre, svarte Grilstads representant da prisen ble delt ut.

  2. Samarbeid gir bedre folkehelse

    En samlet innsats med ulike tiltak på tvers av mat- og drikkebransjen, og sammen med helsemyndighetene, gir best effekt for folkehelsen, viser Fafos evaluering av intensjonsavtalen mellom matbransjen og helsemyndighetene.

  3. Partnerskap reduserer salt

    Sluttrapporten for Saltpartnerskapet 2015-2021 viser at vi er på god vei for å redusere salt i maten og med det bedre folkehelsen i Norge. Og det er nettopp det etablerte samarbeidet mellom myndighetene og næringen som trekkes frem som en viktig suksessfaktor.

  4. Fortsatt en vei å gå

    Nye tall fra Helsedirektoratet viser at vi nordmenn spiser mindre av det vi bør spise mer av og fortsatt spiser for mye av det vi burde spise mindre av. -Mat- og drikkenæringen er svært opptatt av å gjøre sitt for å bidra til en bedre folkehelse gjennom stadige forbedringer i en sunnere retning. Partenes arbeid med Intensjonsavtalen for et sunnere kosthold er viktigere enn noen gang, sier Petter Haas Brubakk i NHO Mat og Drikke.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: