-
Medlemspraten: Edgars bakeri og konditori
- Nå gleder vi oss til sommeren og det vi håper og tror vil bli tidenes sommersalg, sier Rune Vindsetmo som er daglig leder hos Edgars bakeri og konditori i Mandal.
-
Medlemspraten: Biosirk Norge
Lars Aashammer i Biosirk, er oppgitt over norske politikere for tiden. Han skulle ønske de hadde tenkt litt mer på hva det de kaller for "slakteavfall" faktisk brukes til i Norge i dag da de skrev Klimaplanen for 2021 – 2030.
-
Sukkerfritt blir størst i år
I løpet av året kan Norge være første land i verden der mer enn halve brusforbruket er sukkerfritt.
-
Fjordland
I 2018 lanserte Fjordland Bremykt mykere, som inneholder mer rapsolje og mindre meierismør enn Bremykt original. – Denne lanseringen alene har bidratt til å redusere 70 tonn mettet fett hvert år, forteller ernæringsrådgiver i Fjordland, Elisabeth Hurum.
-
Samarbeid gir forlenget levetid og redusert helserisiko
At det er redusert tonnevis med tilsatt sukker fra mat og drikke kom tydelig frem da partene i intensjonsavtalen om sukkerreduksjon møttes for å gjenoppta samarbeidet med myndighetene. -Bedriftene har tatt et tydelig samfunnsansvar, sa helseministeren.
-
Norskkurs først, fagbrev i neste omgang
Norskkurset er allerede godt i gang. Lerøy-fabrikken i Båtsfjord tok tak i kommunikasjonen først og fikk støtte til å lære flere ansatte bedre norsk.
-
-