-
Evidensia Bærum Dyreklinikk og Evidensia Kolsås Dyrehospital blir med i Ringer i vannet
Evidensia Bærum Dyreklinikk og Evidensia Kolsås Dyrehospital har inngått avtale om å bli Ringer i vannet-bedrift. - Dette har vi gjort fordi vi ønsker å bidra til et inkluderende arbeidsliv, sier klinikkleder for Bærum Dyreklinikk Mona Huseby Bjerkvik.
-
Medlemspraten: HOFF SA
Ingeborg Flønes, administrerende direktør hos HOFF SA, er opptatt av poteter. Og det er kanskje ikke så rart når potet er den viktigste råvaren i alt de lager hos HOFF. Faktisk mottar HOFF ca 1/3 av all poteten som produseres i Norge.
-
Medlemspraten: Eplegården AS
Hvor og hvordan skal fremtidens mat produseres? Det er en problemstilling Tor Erling Gransæther, daglig leder hos Eplegården, gjerne skulle ha diskutert med statsministeren.
-
Medlemspraten: EQU Norway AS
Er det noe hun virkelig brenner for, så er det folkehelse. Gründeren av EQU Norway, Ann-Christin Hansen, har jobbet med ernæringsveiledning i en årrekke. Det var slik hun fikk ideen om å lage sin egen oppskrift på et sunt og godt brød. Hun har også mye hun gjerne skulle ha pratet med Erna Solberg om.
-
Medlemspraten: Baker Kristiansen
Høsten ble litt annerledes i år enn det den har vært tidligere for Baker Kristiansen på Moelv. Alle konfirmasjonene som skulle vært på våren, ble flyttet til høsten på grunn av korona-pandemien. I september ble det bakt konfirmasjonskaker i et enormt tempo hos det lille bakeriet.
-
Medlemspraten: Strøm-Larsen
På Torshov i Oslo driver fjerde generasjon Strøm-Larsen slakterbutikk. Medlemspraten har snakket med daglig leder, Jan Strøm-Larsen, om julemat, gamledager og et kølapp-system for moderne tider. Og var det øst- eller vestkantfolk som var de beste betalerne på begynnelsen av 1900-tallet?
-