Artikkelarkiv

Vis filtrering

32 resultater

Type artikkel
Velg område
32 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. En bedre dag på jobb hos Cermaq

  De gikk gjennom «En bra dag på jobben» og fikk ordnet opp med alt fra hardt gulv til tunge løft. Cermaq er også godt i gang med både fagbrev, norskkurs og lederopplæring.

 2. Covidsyke må gradvis tilbake til arbeidet

  Koronafraværet har slått til for fullt. – Lyspunktet er at omikron, som gir mildere sykdomsforløp, også gir færre senfølger, sier seniorrådgiver Liv Hege Kateraas i Helsedirektoratet.

 3. Klare for lederopplæring

  De skal ha språkkurs, og nå skal de sette inn støtet på lederopplæringen. – De fleste linjelederne har stått på gulvet selv og skal lede kompisene sine, forklarer tillitsvalgt Kjell Sjursen hos Fatland i Sandefjord.

 4. Veksling i prosjektledelsen

  Caroline Dyrnes har overtatt stafettpinnen i IA-bransjeprogrammet. – Det blir viktig for meg å ha tett kontakt med bedriftene som er med, sier hun.

 5. Inkludering i arbeidslivet

  I dag står altfor mange utenfor arbeidslivet. Samtidig mangler en rekke bedrifter arbeidskraft. Arbeidsinkludering er vinn-vinn for alle parter. Ønsker din bedrift å inkludere, vil du få bistand både før, under og etter ansettelse.

 6. Bygger nytt med enda bedre arbeidsforhold

  Da IA-bransjeprogrammet kom, hadde Q-Meieriene vært klare for et slikt prosjekt lenge allerede. Nå bygger meieriselskapet helt nytt på Jæren og får mye bedre arbeidsforhold på kjøpet.

 7. Mindre støy, bedre helse

  Norfersk kutter støy for å bedre helsa – og bransjen får tilbud om lederopplæring. Slik står det til i IA-bransjeprogrammet akkurat nå.

 8. Bedre og flere dager på jobben

  - Bedriftene sliter med koronatiltak, men tar lange skritt mot bedre dager på jobb likevel. Jeg er virkelig imponert, sier prosjektleder Anne Brit Slettebø.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: