Artikkelarkiv

Vis filtrering

21 resultater

Type artikkel
Velg område
21 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Prisdryss for sunnere valgmuligheter

    Både Fjordland og Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG) har fått utmerkelser fra Helse- og omsorgsdepartementet fordi de har gjort det lettere for forbrukerne å gjøre sunnere matvalg. Fjordland vant i kategorien "Sunnere produkter" med fisk i ferdigretter, mens OFG vant i kategorien "Sunnere markedsføring" med Smaksverkstedet – 5 om dagen barnehage.

  2. Hva spiste vi i 2022?

    Nye engrostall for matforsyningen i Norge i 2022 er lagt fram av Helsedirektoratet. Utviklingen i det norske kostholdet går feil vei, men reduksjonen av tilsatt sukker i kosten er et lyspunkt.

  3. Opptak fra webinar

    I juni 2023 kommer det nye nordiske kostholdsanbefalinger (Nordic Nutrition Recommendations (NNR)) som skal danne kunnskapsgrunnlaget for norske myndigheters utarbeidelse av nye nasjonale kostråd i 2024. Allerede nå går debatten høyt og forvirringen er stor rundt begreper, formål, bærekraft, forbruk, råd og prosess. Se opptak av NHO Mat og Drikkes webinar her.

  4. Samarbeid gir bedre folkehelse

    En samlet innsats med ulike tiltak på tvers av mat- og drikkebransjen, og sammen med helsemyndighetene, gir best effekt for folkehelsen, viser Fafos evaluering av intensjonsavtalen mellom matbransjen og helsemyndighetene.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: