Artikkelarkiv

Vis filtrering

11 resultater

Type artikkel
Velg område
11 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Lokale forhandlinger - vi ønsker å høre fra deg

  Lokale forhandlinger er en viktig del av de samlede årlige lønnsforhandlingene. For å kunne få en forståelse av hva det totale tariffoppgjøret lander på, sender NHO Mat og Drikke i disse dager ut en henvendelse om innrapportering til alle tariffbundne bedrifter.

 2. Lønnsstatistikk NHO

  Funksjonærstatistikken for 2021 viser en gjennomsnittlig lønnsvekst for samtlige funksjonærer på 4,2 prosent fra 1. oktober 2020 til 1. oktober 2021, tilsvarende tall for fjoråret var 2,1 prosent.

 3. Trekk i fagforeningskontingent

  I Hovedavtalen § 11-3 er det, for tariffbundne bedrifter, nedfelt en bestemmelse som gir tillitsvalgte eller arbeidstakernes forbund en anledning til å kreve at bedriften sørger for trekket av fagforeningskontingen.

 4. Lønnsoppgjøret 2022: Brudd i frontfagsforhandlingene

  Det er brudd i forhandlingene for frontfagsoppgjøret. Det var Fellesforbundet som begjærte forhandlingene mellom partene for avsluttet tirsdag 15. mars. Dermed er det klart at Fellesforbundet og Norsk Industri må ha hjelp fra Riksmekleren for å komme videre.

 5. Lønnsomme bedrifter gir trygge arbeidsplasser

  Tariffoppgjøret har et alvorlig bakteppe. Vi er på vei ut av to vanskelige år med pandemi, samtidig som vi opplever at krig og usikkerhet igjen er en realitet i Europa. Foran oss ligger store oppgaver, og vi skal bygge landet på nytt for en grønn økonomi.

 6. LO vedtar tariffpolitisk uttalelse

  22. februar vedtok LO sin tariffpolitiske uttalelse før lønnsoppgjøret. Det blir et forbundsvist oppgjør, der Norsk Industri og Fellesforbundet skal forhandle først.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: