NHO Mat og Drikke

Innhold

Enighet i meklingen for baker- og konditorfagene

Tariff

Publisert

Nærbilde av en disk med bakevarer

Illustrasjonsfoto. Foto: Unsplash

4. desember mottok NHO Mat og Drikke beskjed fra NNN om at forhandlingsresultatet på overenskomst 133 - Baker og konditor er vedtatt etter uravstemning.

Dette betyr at utbetalinger som følger av enighetsprotokollen kan finne sted, og at bedriftene kan starte lokale lønnsforhandlinger.

Les mer om lokale lønnsforhandlinger på Arbinn

Partene ble i meklingen blant annet enige om følgende:

  • Generelt tillegg på kr 0,50 pr time pr 1. mai
  • Minstelønnssatsen øker med kr 5,60 pr time til kr 189,30 pr 1. mai
  • Økning av 6 års ansiennitetssats med kr 0,25 til kr 4,- pr time pr 1. oktober.

Last ned nøkkeltall i .pdf-format her

Øvrige endringer og justering av tekst følger av protokollen og møteboken fra Riksmekler. Møteprotokoll fra Riksmekler_Overenskomst 133 Baker- og konditorfagene 081120.pdf

Har du spørsmål, kan du også ta kontakt på vår tarifftelefon/advokattelefon: 23 08 86 99. 

Forhandlingsutvalget for tariffoppgjøret 2020 består av:

Gunn Marit Leinebø, Baker Brun Produksjon AS

Per Ole Thorsen, Bakehuset AS

Morten Hals, Baker Hansen AS

Gunnar Bakke, BKLF

Odd Håvard Larsen, Mesterbakeren AS

Hilde Johannesen, Lantmännen Unibake 

Ved spørsmål ta kontakt med tariffavtaleansvarlig:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: