NHO Mat og Drikke

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

487 resultater

Type artikkel
Velg område
487 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Medlemspraten

  Medlemspraten: Kulinaris

  Når det nærmer seg høst og vinter, er det lavsesong hos Kulinaris, men de har ikke lite å gjøre av den grunn. Roar Langli, daglig leder i bedriften, forteller om produktutvikling, og kan røpe de neste sommer vil lansere en nyhet!

 2. Nyhet, Tariff

  Om forhandlingene i meieriindustrien

  Forhandlingene mellom NHO Mat og Drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund på overenskomst 523 Meieriindutrien startet opp som planlagt onsdag 23. september.

 3. Nyhet, Tariff

  Brudd og mekling i forhandlingene om baker- og konditoroverenskomsten

  Det er brudd i forhandlingene mellom NHO Mat og Drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund om overenskomsten for baker- og konditorfagene. Mekling er satt til 16. og 17. oktober.

 4. Nyhet, Tilsyn og regelverk mattilsyn

  Tilsynsbesøk fra Mattilsynet under covid-19

  Mange mat- og drikkeprodusenter har krav om egenerklæring fra besøkende som del av sitt smitteforebyggende arbeid under den pågående koronapandemien. Mattilsynet har nå klargjort hvilke spørsmål deres ansatte kan besvare ved tilsynsbesøk.

 5. Medlemspraten

  Medlemspraten: Geno SA

  Rundt omkring i verden finnes det slektninger av den norske klimakua NRF. Det er takket være Geno SA på Hamar som utvikler og omsetter genetikk til store deler av verden. - Nå stuper vi inn i det vi liker å kalle Bio-IT sin tidsalder, sier administrerende direktør i Geno, Kristin Malonæs.

 6. Nyhet, Tariff

  Brudd og mekling i kjøttindustrien

  Det er brudd i forhandlingen mellom NHO Mat og Drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund, (NNN), om tariffavtalen i kjøttindustrien. Mekling er satt til 5. og 6. oktober.

 7. Nyhet, Tariff

  Brudd og mekling i bryggeri- og mineralvannindustrien

  Det er brudd i forhandlingene mellom NHO Mat og Drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund om tariffavtalen i bryggeri- og mineralvannsindustrien. Mekling er satt til 8. og 9. oktober.

 8. Nyhet, Arbeidsrett

  Endringer i karantenereglene

  Ved forskrifter av 14. og 16. september er det gjort flere endringer i karantenereglene i Covid-19-forskriften. Endringene innebærer både en innstramming og en forenkling av reglene.

 9. Nyhet, Tariff

  Vekterstreik

  Etter brudd i meklingen mellom NHO Service og Handel, Parat og NAF er 803 vektere tatt ut i streik fra og med onsdag 16. september 2020.

 10. Nyhet, Tariff

  Nå er lønnsoppgjøret i gang for mat- og drikkenæringen

  Mandag 14. september er det oppstart for lønnsforhandlingene innenfor NHO Mat og Drikkes område. Det er kjøttindustrien som er først ut.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: