Artikkelarkiv

Vis filtrering

325 resultater

Type artikkel
Velg område
325 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Mange innspill til ny forskrift

  1.august 2024 innføres den nye opplæringsloven for grunnskole og videregående skole. Fra samme dato skal også forskriften til loven, hvor de utfyllende beskrivelsene av hvordan loven skal forstås, være klar.

 2. Hva skjer i årets oppgjør?

  Lønnsoppgjøret 2024 er et hovedoppgjør. Det betyr at partene i arbeidslivet kan forhandle om alt innholdet i tariffavtalene, ikke bare lønn. Her får du en innføring i hva som skjer i starten av årets oppgjør.

 3. Fortsatt kompetansemangel

  NHOs Kompetansebarometer ble lansert for tiende gang 14. februar. Barometeret viser at det fortsatt er størst behov for håndverksfag, tekniske fag og ingeniørfag. IKT-fag øker mest når bedriftene svarer på hvilken kompetanse de særlig mangler.

 4. Prisdryss for sunnere valgmuligheter

  Både Fjordland og Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG) har fått utmerkelser fra Helse- og omsorgsdepartementet fordi de har gjort det lettere for forbrukerne å gjøre sunnere matvalg. Fjordland vant i kategorien "Sunnere produkter" med fisk i ferdigretter, mens OFG vant i kategorien "Sunnere markedsføring" med Smaksverkstedet – 5 om dagen barnehage.

 5. Få lysglimt

  NHO Mat og Drikkes kvartalsrapport for fjerde kvartal 2023 melder om få lysglimt for medlemsbedriftene. Flere kostnadsøkninger har over en lengre tidsperiode rammet næringen, og bedriftenes markedssituasjon er på et historisk lavt nivå. Samtidig bidrar uforutsigbare rammebetingelser og økte innkjøpspriser til å hindre nye investeringer.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: