-
-
Gjør det enkelt for mange å spise god mat i julehøytiden
– Snø, skøyter, ski, og KOS riskrem fra Fjordland. Da er det jul for meg, sier Petter Brinchmann som er daglig leder hos Fjordland.
-
Medlemspraten: Biosirk Norge
Lars Aashammer i Biosirk, er oppgitt over norske politikere for tiden. Han skulle ønske de hadde tenkt litt mer på hva det de kaller for "slakteavfall" faktisk brukes til i Norge i dag da de skrev Klimaplanen for 2021 – 2030.
-
Medlemspraten: Røros Bryggeri
Akkurat nå produseres det julebrus og juleøl i et forrykende tempo hos Røros Bryggeri. Men det har ikke alltid vært slik, kan daglig leder Robert Holm fortelle. Sommeren 2017 var bryggeriet i skikkelig hardt vær, og noe måtte gjøres for å sikre videre drift. I dag er de fem ansatte og funderer på nye investeringer.
-
Medlemspraten: Inderøy Slakteri
For litt over en uke siden ble Håvard Gausen og hans medarbeidere hos Inderøy Slakteri kåret til norgesmestere. De vant NM-gull for Norges beste spekepølse. De deltok i konkurransen med syv produkter der hele fem av dem ble premiert. – Sånt skaper motivasjon i hverdagen, sier Håvard som er daglig leder i bedriften.
-
Medlemspraten: Strøm-Larsen
På Torshov i Oslo driver fjerde generasjon Strøm-Larsen slakterbutikk. Medlemspraten har snakket med daglig leder, Jan Strøm-Larsen, om julemat, gamledager og et kølapp-system for moderne tider. Og var det øst- eller vestkantfolk som var de beste betalerne på begynnelsen av 1900-tallet?
-
Medlemspraten: EQU Norway AS
Er det noe hun virkelig brenner for, så er det folkehelse. Gründeren av EQU Norway, Ann-Christin Hansen, har jobbet med ernæringsveiledning i en årrekke. Det var slik hun fikk ideen om å lage sin egen oppskrift på et sunt og godt brød. Hun har også mye hun gjerne skulle ha pratet med Erna Solberg om.