Flere og fornøyde medlemmer

Matpartner AS - to kokker som jobber på et kjøkken

Matpartner AS i Trøndelag er en av medlemsbedriftene vi har ønsket velkommen i NHO Mat og Drikke i 2018. Bedriften har i overkant av 30 ansatte med mye kompetanse og erfaring, spesielt fra kokkebransjen. Matpartner leverer velsmakende ferdigmat til horeca, dagligvare, konseptkunder og EMV, basert på håndverksmessige prinsipper og med strenge krav til kvalitet og hygiene. Hos Matpartner kommer innhold i resepter og kvalitet på råvarer foran pris. Med høy kompetanse på utvikling, jobber de ofte i tett partnerskap med kundene for å få frem det riktige produktet.

Med mer enn 1600 medlemsbedrifter som tilsammen sysselsetter nærmere 40 000 årsverk, er NHO Mat og Drikke den største arbeidsgiver- og næringsorganisasjonen for mat-, drikke- og bionæringene i Norge, og den femte største landsforeningen i NHO. Vi får stadig nye medlemmer. Det styrker vår gjennomslagskraft og evne til å sikre gode rammevilkår for næringen og bedriftene vi representerer.

Som medlem i NHO Mat og Drikke får du en ekstra trygghet som arbeidsgiver, hjelp til å drive bedriften din på en trygg og effektiv måte, og kan nyte godt av mange fordeler.

Gruppebilde av advokatene i NHO Mat og Drikke

NHO Mat og Drikke-advokatene bistår medlemsbedrifter med alle rettslige problemstillinger innenfor arbeidsrett og HMS. Dette er et lavterskeltilbud som sikrer medlemsbedriftene store besparelser i saker både innen individuell og kollektiv arbeidsrett.

Advokathjelp

Vi tilbyr medlemsbedrifter hjelp med små og store spørsmål innen arbeidsrett, HMS og tariff. Det er lett å få kontakt med våre advokater, og du får rask respons. Mange medlemmer sparer betydelige kostnader med denne medlemstjenesten.

Les mer på våre sider om arbeidsrett

Politisk påvirkning

Gode rammevilkår betyr mye for bedriftens konkurransekraft, og flere bedrifter sammen gir større politisk gjennomslagskraft. NHO Mat og Drikke arbeider for å sikre medlemsbedriftene forutsigbare og konkurransedyktige rammevilkår, både overfor nasjonale politiske myndigheter og internasjonale organer.

Les mer om vårt politiske påvirkningsarbeid

Kurs og konferanser

NHO Mat og Drikke tilbyr mange arenaer for nettverksbygging og faglig påfyll. Vi skreddersyr også kurs etter den enkelte bedrifts behov.

Se vår arrangementsoversikt 

Torstein Paulsen - Arendals Bryggeri

- Å bytte til NHO Forsikring har gitt oss en kostnadsbesparelse på mer enn 100 000 kroner i forhold til tidligere forsikringsavtale. Et betydelig beløp og en god medlemsfordel, sier Torstein Paulsen i Arendals Bryggeri.

Arbinn.no - digital arbeidsgivertjeneste

På Arbinn.no har NHO-felleskapets advokater og eksperter gått sammen og laget verktøy, veiledere og digitale håndbøker som hjelper deg som er arbeidsgiver og alle som har personalansvar. Her finner du også oversikt over medlemsfordelene til bedriften.

Kostnadsbesparende avtaler

Medlemsbedrifter får tilgang til gunstige avtaler NHO og NHO Mat og Drikke har fremforhandlet på vegne av medlemmene. Mange bedrifter sparer mye på å ta i bruk våre avtaler for forsikring og pensjon for ansatte.

Se flere medlemsfordeler

Har du innspill eller lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: