NHO Mat og Drikke

Innhold

Kurs og arrangementer

Vis filtrering

4 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
4 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. 4. mars 2020,

    Norges Varemesse, møterom Svalbard, hall A2, Lillestrøm

    #MerAv på tallerken - SMAK 2020

    Meld deg på vårt neste inspirasjonsseminar som arrangeres på SMAK 2020!

  2. 18. mars 2020,

    Mariboesgate 13, 1. etg, Oslo

    ARP på 1-2-3

    LDO inviterer til frokostmøte om arbeidsgiveres aktivitets- og redegjørelsesplikt på likestillingsområdet (ARP) – de nye reglene som fra 1.1.20 stiller økte krav til bedriftene.

  3. 16. april 2020,

    Næringslivets Hus, Middelthuns gate 27, Oslo

    Seminar innsatsområde 3 - Reduksjon av mettet fett

    Alle aktører som har forpliktet seg til å arbeide med reduksjon av mettet fett gjennom Intensjonsavtalen for et sunnere kosthold inviteres til halvdagsseminar.

  4. 14. mai 2020,

    Osloveien 1, Ås

    Persontilpasset mat = sunt for meg?

    Nasjonal Teknologiplattforms (NTP) temadag innen mat og helse retter i år oppmerksomheten mot tema persontilpasset mat. NTP, NHO Mat og Drikke og Nofima inviterer til fagdagen som også er en møteplass for bedrifter, myndigheter, forskningsmiljøer, forbrukere og andre fagmiljøer.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: