(Siden er sist oppdatert 27. februar 2024)
NHO Mat og Drikke og Sjømat Norge arrangerer felles tariffkonferanse for å informere om hva som har skjedd så langt i tariffoppgjøret og hva som er viktig å være forberedt på til de kommende forhandlingene.
Temaer på årets konferanse er:
- Økonomiske betraktninger før oppstart av forhandlingene
- Hva skjedde i frontfagsoppgjøret
- Tariffoppgjøret sett fra fagbevegelsens side
- Pensjon
- Endringer i arbeidsmiljøloven
- Viktig å vite om forhandlingene i Sjømat Norge og NHO Mat og Drikke
Program:
10:00 Velkommen
Petter Haas Brubakk, administrerende direktør i NHO Mat og Drikke
10:15 Økonomiske betraktninger før oppstart av forhandlingene i Sjømat Norge og NHO Mat og Drikke
Øystein Dørum, sjeføkonom i NHO
11:00 Pause
11:15 Hva skjedde i frontfagsoppgjøret?
Jon Claudi, forhandlingsdirektør i NHO
12:00 Lunsj
12:45 Tariffoppgjøret sett fra fagbevegelsens side
NNN, Fellesforbundet og Negotia
13:30 Pause
13:45 Pensjon – status på området
Kristin Diserud Mildal, direktør pensjon og forsikring i NHO
Endringer i arbeidsmiljøloven i 2024
Silje Stadheim Almestrand, advokat i NHOs advokattjenester
14:45 Pause
15:00 Viktig å vite om forhandlingene i Sjømat Norge og NHO Mat og Drikke
Rune Dyrvik, advokat Sjømat Norge og Nikolai Astrup Westlie, direktør arbeidsliv NHO Mat og Drikke
15:30 Slutt