Tariffkonferansen

Et samarbeid mellom NHO Mat og Drikke og Sjømat Norge.

(Siden er sist oppdatert 27. februar 2024)

NHO Mat og Drikke og Sjømat Norge arrangerer felles tariffkonferanse for å informere om hva som har skjedd så langt i tariffoppgjøret og hva som er viktig å være forberedt på til de kommende forhandlingene.

Temaer på årets konferanse er:
  • Økonomiske betraktninger før oppstart av forhandlingene
  • Hva skjedde i frontfagsoppgjøret
  • Tariffoppgjøret sett fra fagbevegelsens side
  • Pensjon
  • Endringer i arbeidsmiljøloven
  • Viktig å vite om forhandlingene i Sjømat Norge og NHO Mat og Drikke
Program:

10:00 Velkommen
Petter Haas Brubakk, administrerende direktør i NHO Mat og Drikke

10:15 Økonomiske betraktninger før oppstart av forhandlingene i Sjømat Norge og NHO Mat og Drikke
Øystein Dørum, sjeføkonom i NHO

11:00 Pause

11:15 Hva skjedde i frontfagsoppgjøret?
Jon Claudi, forhandlingsdirektør i NHO

12:00 Lunsj

12:45 Tariffoppgjøret sett fra fagbevegelsens side
NNN, Fellesforbundet og Negotia

13:30 Pause

13:45 Pensjon – status på området
Kristin Diserud Mildal, direktør pensjon og forsikring i NHO

Endringer i arbeidsmiljøloven i 2024
Silje Stadheim Almestrand, advokat i NHOs advokattjenester

14:45 Pause

15:00 Viktig å vite om forhandlingene i Sjømat Norge og NHO Mat og Drikke
Rune Dyrvik, advokat Sjømat Norge og Nikolai Astrup Westlie, direktør arbeidsliv NHO Mat og Drikke

15:30 Slutt

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: