Medlemsmøte

Samfunnsdebatten om kosthold og folkehelse.

Hva som bør inngå i et sunt kosthold har alltid vært en del av samfunnsdebatten, men de siste årene har debatten blitt stadig mer opphetet. Aktører med ulikt faglig ståsted har fått en større plass i både redaktørstyrte og sosiale medier og tiltroen til myndighetenes kostråd kan være i ferd med å svekkes. Mat- og drikkebransjen blir stående i en spagat mellom arbeidet for å tilby sunnere mat i tråd med kostrådene og forbrukernes forventninger til hva produktene skal inneholde. Hvordan forholder myndighetene seg til den offentlige debatten om kosthold og folkehelse? Hvordan kan matbransjen navigere i debattlandskapet? Hvordan påvirker influensere den offentlige samtalen og debattklimaet i sosiale og redaktørstyrte medier?

For en dialog om disse spørsmålene har NHO Mat og Drikke invitert:

  • Linda Granlund, divisjonsdirektør i Helsedirektoratet.
  • Inge Erlend Næsset, direktør avdeling regelverk og kontroll, Mattilsynet.
  • Are Tømmerberg Sletta, seksjonssjef kjemisk mattrygghet, Mattilsynet.
  • Bente Kalsnes, prof. ved Institutt for kommunikasjon Høyskolen Kristiania.

Det vil bli mulig å delta digitalt (Teams), men vi håper at flest mulig har mulighet til å delta fysisk.

Møtet er forbeholdt representanter fra medlemsvirksomheter i NHO Mat og Drikke.

Programmet oppdateres fortløpende. 

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: