Nyhet, FREMtid for kompetanse 19.05.2022 Bedriftsoppfølging i Trøndelag På grunn av pandemien har det meste av kontakt med og mellom bedriftene foregått på Teams. Nå som vi er tilbake i normal gjenge er det fysiske besøk og samtaler som står på agendaen. Prosjektgruppa til FREMtid for kompetanse har hele tiden hatt som en prioritert oppgave å besøke bedriftene i prosjektet. 5.-og 6.mai var det igjen Trøndelag som sto for tur.
Nyhet, FREMtid for kompetanse 16.02.2022 Over med hjemmekontor – FREMtid for kompetanse på NNN kontor Lars Lindland er prosjektleder for det tre-årige prosjektet FREMtid for kompetanse, hvor 26 bedrifter fra mat- og sjømatindustrien deltar. Hensikten med prosjektet er å styrke partsamarbeidet og etablere nettverk for samarbeid og erfaringsutveksling på tvers i bransjen innenfor en rekke temaer.
Nyhet, FREMtid for kompetanse 09.09.2021 Vellykket avspark! Det nye tre-årige kompetanseprosjektet gjennomførte et vellykket kick-off 7. september. Frem til mars 2024 skal bedrifter i blå og grønn matindustri heve sin kompetanse og bedre konkurranseevnen gjennom partssamarbeid og nettverksbygging. OG; - det er fortsatt ledige plasser!