NHO Mat og Drikke

Innhold

Tilsyn- og matregelverk

Kontroll utføres av Mattilsynet på et gatekjøkken

Foto: Mattilsynet

Norskprodusert mat og drikke har flere unike fortrinn, slik som høy grad av mattrygghet, høy tillit hos forbrukerne og et godt omdømme for kvalitet og smak både nasjonalt og internasjonalt. For å ivareta disse konkurransefortrinnene er næringen avhengig av et kompetent og effektivt Mattilsyn.

Aktuelt:
  1. Nyhet, Tilsyn og regelverk mattilsyn

    Tilsynsbesøk fra Mattilsynet under covid-19

    Mange mat- og drikkeprodusenter har krav om egenerklæring fra besøkende som del av sitt smitteforebyggende arbeid under den pågående koronapandemien. Mattilsynet har nå klargjort hvilke spørsmål deres ansatte kan besvare ved tilsynsbesøk.

  2. Nyhet, Tilsyn og regelverk mattilsyn

    Mattilsynet ønsker din tilbakemelding

    Nå kan alle som har hatt Mattilsynet på besøk gi en tilbakemelding etter gjennomført tilsyn. Dine svar er viktige for Mattilsynets forbedringsarbeid.

  3. Nyhet, Tilsyn og regelverk mattilsyn

    Dette prioriterer Mattilsynet i 2020

    Mattilsynet konkluderer i sin årsrapport for 2019 med at maten og drikkevannet i Norge holder et godt nivå sammenlignet med andre land, men at mattryggheten må ivaretas daglig.

Har du innspill eller lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: