NHO Mat og Drikke

Innhold

Tilsyn- og matregelverk

Kontroll utføres av Mattilsynet på et gatekjøkken

Foto: Mattilsynet

Norskprodusert mat og drikke har flere unike fortrinn, slik som høy grad av mattrygghet, høy tillit hos forbrukerne og et godt omdømme for kvalitet og smak både nasjonalt og internasjonalt. For å ivareta disse konkurransefortrinnene er næringen avhengig av et kompetent og effektivt Mattilsyn.

Aktuelt:
  1. Nyhet, Tilsyn og regelverk mattilsyn

    Opprinnelsesmerking – oppdatert status og EU-veileder

    Er ditt produkt merket med opprinnelse? Merk deg viktig informasjon om nytt regelverk hos Mattilsynet med lenke til veiledere på ulike EU-språk.

  2. Nyhet, Tilsyn og regelverk mattilsyn

    Ny veileder om sporbarhet for næringsmidler

    Alle som er ansvarlig for næringsmiddelvirksomheter skal ha oversikt over, og kunne dokumentere, hvem de kjøper fra og hvem de selger næringsmidler til. Nå har Mattilsynet laget en ny veileder.

  3. Nyhet, Tilsyn og regelverk mattilsyn

    Nytt regelverk for tilsetning av vitaminer, mineraler og visse andre stoffer

    Er tilsetning av vitaminer og mineraler til næringsmidler, eller visse "andre stoffer" til næringsmidler eller kosttilskudd relevant for din virksomhet og dine produkter? Nytt regelverk trådte i kraft 1. januar 2020 og her er det endringer som det er viktig å sette seg grundig inn i.

Har du innspill eller lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: