NHO Mat og Drikke

Innhold

Statsbudsjettet 2020

Her finner du alt du trenger å vite om NHO Mat og Drikkes innspill og reaksjoner til statsbudsjettet 2020. Siden oppdateres fortløpende.

NHO Mat og Drikkes høringsinnspill desember 2018 til statsbudsjettet 2020

  1. Innspill til statsbudsjettet 2020: Finansdepartementet

    Et av hovedpunktene i NHO Mat og Drikkes innspill til Finansdepartementet er at særavgiftene på mat og drikke må tilpasses den internasjonale konkurransesituasjonen til mat- og drikkenæringen.

  2. Innspill til statsbudsjettet 2020: Helse- og omsorgsdepartementet

    Et av hovedpunktene i NHO Mat og Drikkes innspill til Helse- og omsorgsdepartementet er at myndighetene må gjenopprette tilliten mellom partene i Intensjonsavtalen og sørge for at forpliktelsen om tilstrekkelige ressurser til måling av måloppnåelse og folkeopplysningstiltak ivaretas.

  3. Innspill til statsbudsjettet 2020: Klima- og miljødepartementet

    Et av hovedpunktene i NHO Mat og Drikkes innspill til Klima- og miljødepartementet er at tiltak i Norge må harmonere med tiltakene innenfor EU, også med hensyn til overgangsordninger og tidspunkt for iverksettelse, i arbeidet med å forebygge plastforsøpling.

  4. Innspill til statsbudsjettet 2020: Kunnskapsdepartementet

    Et av hovedpunktene i NHO Mat og Drikkes innspill til Kunnskapsdepartementet er at fag- og yrkesopplæringen må styrkes med fokus på kvalitet og relevans, opprusting av skoleverksteder og midler til materialer og råvarer, samt en god ordning for karriereveiledning.

  5. Innspill til statsbudsjettet 2020: Landbruks- og matdepartementet

    Et av hovedpunktene i NHO Mat og Drikkes innspill til Landbruks- og matdepartementet er at ordningene rettet mot mat- og drikkenæringen som ligger under Innovasjon Norge og Norges forskningsråd må forenkles og slås sammen.

  6. Innspill til statsbudsjettet 2020: Nærings- og fiskeridepartementet

    Et av hovedpunktene i NHO Mat og Drikkes innspill til Nærings- og fiskeridepartementet er at regjeringen må styrke og målrette forsknings- og innovasjonsprogrammene som gjelder på mat- og drikkeområdet. Dette er viktige bidrag til omstillingsevne og konkurransekraft i mat- og drikkenæringen.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: