Alt du trenger å vite

Nyhet

Publisert

NHO Mat og Drikke har laget helt nye interaktive informasjonssider med tall og fakta om mat- og drikkenæringen i Norge. Formålet med de nye sidene er at enda flere blir bedre kjent med en industri som bidrar til vekst og aktivitet i hele landet.

Mat- og drikkenæringen er Norges største fastlandsindustri målt i sysselsatte, verdiskaping og investeringer. Nesten 40 000 personer er sysselsatt i over 2 500 bedrifter over hele landet. Mat- og drikkenæringen er en mangfoldig og variert næring, med store og små bedrifter integrert i både lokale og globale verdikjeder.

Som første landsforening i NHO-fellesskapet har NHO Mat og Drikke utviklet en interaktiv løsning der brukeren bestemmer hva som skal vises frem. På sidene kan du selv velge å sette søkelys på enkelte bransjer, eller næringen som helhet. Du kan også se hvordan bedriftene selv opplever markedssituasjonen sin, og se hvordan mat- og drikkenæringen står seg i sammenligning med andre fastlandsindustrier. Med hjelp fra NHO har vi samlet informasjon fra en rekke forskjellige kilder, og NHO Mat og Drikke vil kontinuerlig oppdatere siden med flere temaer og nye tall. Med denne informasjonssiden ønsker vi å presentere det mest komplette bildet av Norges største fastlandsindustri. 

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har innspill eller spørsmål til sidene. 

Har du innspill eller lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: