NHO Mat og Drikke

Innhold

Ny felles yrkesfagkonferanse

Nyhet, Utdanningspolitikk

Publisert

Kvinnelig fagarbeider med hjelm

Hold av datoen for faglig påfyll. Foto: Unsplash

- Ved å samle industribedrifter fra en rekke ulike næringer får vi god mulighet til å lære av hverandre, sier spesialrådgiver Espen Lynghaug i NHO Mat og Drikke, som håper på solid oppmøte fra NHO Mat og Drikkes industribedrifter i Kristiansand 11. og 12. september.

Dette er konferansen for personer som er interessert i industrifagene, og som arbeider med lærlinger i bedrift, som lærer eller i opplæringskontor. Alle typer industri har i bunn og grunn de samme kompetanseutfordringene. En utfordring er rekruttering og opplæring av faglært arbeidskraft. En annen er behovet for kompetanseheving av egne ansatte i bransjer preget av ny teknologi, robotisering og prosesstyring.

Dette er bakgrunnen for at NHO Mat og Drikke i samarbeid med Norsk Industri, Fellesforbundet og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund inviterer vi til Industriens Yrkesfagkonferanse i Kristiansand 11. - 12. september.

Matindustrien 4.0 er et av temaene på konferansen

Blå og grønn matindustri har planlagt et eget digitaliserings- og kompetanseprosjekt fra nyttår, Matindustrien 4.0. Hvordan arbeider industrien selv med kompetanseutvikling, og hva kan vi gjøre bedre sammen? Dette er ett av flere tema som kommer opp på konferansen.

Det er også flere viktige spørsmål som vil bli belyst. For eksempel: Hva tenker regjeringen om hvordan kompetansepolitikk kan styrke industriens konkurransekraft? Hvilken digital kompetanse trenger fremtidens industriarbeider? 

Du finner mer informasjon om konferansen og påmelding her

Har du innspill eller lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Nummeret er avmeldt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: