Landskonferanse og matmesse i ett

Publisert

baker som viser frem boller hun har bakt.

Bakerlærlingen Silje Pedersen er en av de unge som forteller om sin hverdag i den nyeste sesongen av Smak deg frem. Foto: Smak deg frem

14. - 15. februar er det duket for ny landskonferanse for restaurant- og matfag. Målet er å finne gode tiltak for hvordan en samlet næring skal klare å tiltrekke seg flere ungdommer. Rammen for konferansen er mat- og drikkemessen UMAMI Arena på Lillestrøm.

Hele 375 utstillere fra alle deler av mat- og drikkenæringen er representert under UMAMI Arena i februar. - Å kombinere messen med landskonferansen er derfor et nyttig grep for å synliggjøre bredden i næringen for lærere, elever, rådgivere og politikere. For bedriftene blir det også en dobbeltgevinst som gir dem maksimalt utbytte av dagene, sier Espen Lynghaug, spesialrådgiver for kompetanse og utdanningspolitikk i NHO Mat og Drikke.

Lynghaug forteller at det overordnede budskapet for UMAMI "Kraften til å ta Norge videre", passer godt med landskonferansen programposter om rekruttering, synliggjøring og kompetanseheving i mat- og måltidsbransjen. - Den røde tråden i konferansen er hvordan vi som en samlet næring skal klare å tiltrekke oss flere ungdommer. En kompetent matindustri er avhengig av tilstrekkelig tilgang på faglært arbeidskraft. Det er en utfordring vi må løse i fellesskap, sier Lynghaug som oppfordrer flest mulig medlemsbedrifter å melde seg på både landskonferansen og UMAMI Arena.

Her finner du mer informaasjon om og påmeldingslenke til landskonferansen, 

Les mer om UMAMI Arena her. 

Har du innspill eller lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: