NHO Mat og Drikke

Innhold

Innovasjon under koronakrisen

Automasjon - mann som jobber med tekniske justeringer på et samlebånd

Hvordan påvirker koronapandemien innovasjonsevnen til din bedrift? Dette vil Nofima studere.

Matforskningsinstituttet Nofima ønsker å undersøke effekten av koronapandemien på innovasjon i den norske verdikjeden for mat og drikke.

Forskningsprosjektet kan gi viktig kunnskap også for aktørene i mat- og drikkeindustrien.

Dersom din virksomhet vil bidra til forskningen finner dere en kort spørreundersøkelse her.

Forskningen er del av det strategiske forskningsprogram InnoFood og FoodForFuture finansiert av FFL – Fondet for forskningsavgift på landbruksprodukter. Resultatene vil bli delt av Nofima i etterkant.

Ved spørsmål kontakt dr. Antje Gonera, seniorforsker i Nofima

Mail: antje.gonera@nofima.no

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: