NHO Mat og Drikke

Innhold

Arbeidslivets klimauke

Nyhet, Bærekraft og klima

Publisert

Logoen til Arbeidslivets klimauka

15. - 21. januar 2018 er det Arbeidslivets klimauke. Bærekraft og klima er et viktig satsingsområde for medlemsbedriftene.

Bærekraft og klima er viktige satsingsområder for medlemmer i NHO Mat og Drikke. Her har vi samlet noen suksesshistorier i anledning arbeidslivets klimauke 15. - 21. januar 2018.

Bærekraft er avgjørende for mat-, drikke- og bionæringens langsiktige konkurranseevne. Medlemsbedriftene i NHO Mat og Drikke spiller en viktig rolle i å sikre bærekraften i matkjeden, og ønsker å støtte en bærekraftig praksis for å beskytte og fremme naturressurser.

Dette er arbeidslivets klimauke

Med enkle grep kan din virksomhet bli mer klima-og miljøvennlig, og spare både penger og miljø. På nettsidene til Arbeidslivets klimauke har de samlet forslag til tiltak dere kan gjennomføre på arbeidsplassen, samt en oppskrift på hvordan virksomheten kan delta på Norges største klimadugnad: Arbeidslivets Klimauke.

Unsplash

I Norge kaster vi over 350 000 tonn mat som burde vært spist.

Har du innspill eller lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: