NHO Mat og Drikke

Innhold

Bli med å redusere matsvinnet

Nyhet, Bærekraft og klima

Publisert

Klima- og miljøminister Vidar Helgesen sammen med alle bedriftene som har signert matsvinnavtale.

Gjør som 93 andre ledende bedrifter - bli med å redusere matsvinn.

12 organisasjoner og mat- og serveringsnæringen har signert «Bransjeavtalen om reduksjon av matsvinn» med myndighetene på vegne av sine medlemsbedrifter. Målet er å halvere matsvinnet innen 2030. Så langt har 93 ledende virksomheter tilsluttet seg avtalen og matsvinnet er redusert med 12 prosent

For å nå målet må vi ha med langt flere bedrifter og vi trenger din hjelp. Kanskje nettopp din bedrift blir med å tilslutte seg avtalen. Ved å forplikte seg til bransjeavtalen bidrar bedriften til mindre sløsing, lavere klimafotavtrykk og bedre økonomi i egen bedrift.

Signeres avtalen før jul, blir bedriften også synliggjort med et nyttårsløfte til forbrukerne i media 6. januar. Et nyttårsløfte som er i tråd med Bransjeavtalen og FNs bærekraftmål.

Vil du være med på listen over de som har forpliktet seg til å redusere matsvinnet, ta kontakt med Matvett.

Her finner du en oversikt over alle bedriftene som er tilsluttet bransjeavtalen 

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: