NHO Mat og Drikke

Innhold

En bærekraftig mat-, drikke- og bionæring

Bærekraft er avgjørende for mat-, drikke- og bionæringens langsiktige konkurranseevne. Medlemsbedriftene i NHO Mat og Drikke spiller en viktig rolle i å sikre bærekraften i matkjeden, og ønsker å støtte en bærekraftig praksis for å beskytte og fremme naturressurser.

Aktuelt
  1. Nyhet, Bærekraft og klima

    Bred oppslutning om å redusere og forbedre plastemballasje

    En spørreundersøkelse utført av NHO viser at om lag 6 av 10 bedrifter i mat- og drikkenæringen arbeider aktivt med å redusere eller optimalisere bruken av plastemballasje.

  2. Nyhet, Bærekraft og klima

    Bli med å redusere matsvinnet

    12 organisasjoner og mat- og serveringsnæringen har signert «Bransjeavtalen om reduksjon av matsvinn» med myndighetene på vegne av sine medlemsbedrifter. Målet er å halvere matsvinnet innen 2030. Så langt har 93 ledende virksomheter tilsluttet seg avtalen og matsvinnet er redusert med 12 prosent

  3. Nyhet, Bærekraft og klima

    Bærekraft og folkehelse på agendaen

    Bærekraft er på alles lepper. Det stilles stadig flere krav til eksempelvis redusert matsvinn, redusert klimapåvirkning og et sunt og bærekraftig kosthold.

Har du innspill eller lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: