NHO Mat og Drikke

Innhold

En bærekraftig mat-, drikke- og bionæring

Bærekraft er avgjørende for mat-, drikke- og bionæringens langsiktige konkurranseevne. Medlemsbedriftene i NHO Mat og Drikke spiller en viktig rolle i å sikre bærekraften i matkjeden, og ønsker å støtte en bærekraftig praksis for å beskytte og fremme naturressurser.

Aktuelt
  1. Nyhet, Bærekraft og klima

    Innspill til Difi angående krav og kriterier for offentlige innkjøp av bærekraftig mat og drikke

    NHO Mat og Drikke kan i den formen de nå foreligger, ikke støtte kravene og kriteriene for offentlige innkjøp av bærekraftig mat og drikke før det foretas nødvendige endringer i disse. Våre viktigste merknader til høringsutkastet finner du her.

  2. Nyhet, Bærekraft og klima matsvinn

    Matsvinnet fortsetter å gå ned og klimafotavtrykket reduseres tilsvarende

    Ferske resultater fra kartleggingsarbeidet viser at mengde matsvinn i store deler av matbransjen er redusert med 13 prosent fra 2015-2017. For første gang reduseres klimafotavtrykket og det økonomiske tapet i takt med matsvinnet, med henholdsvis 10 og 8 prosent.

  3. Nyhet, Bærekraft og klima, Forskning og utvikling velgskog

    Norge med utmerkelse for beste presentasjon i skogkonkurranse i Russland

    Sander Huslende Alfredsen (19 år) representerer Norge under den 15. internasjonale skogkonkurransen for ungdom i Moskva. Det var 31 deltagere fra 21 land. Sander vant prisen for beste presentasjon og kom på fjerdeplass med oppgaven han skrev.

Har du innspill eller lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: