NHO Mat og Drikke

Innhold

En bærekraftig mat-, drikke- og bionæring

Bærekraft er avgjørende for mat-, drikke- og bionæringens langsiktige konkurranseevne. Medlemsbedriftene i NHO Mat og Drikke spiller en viktig rolle i å sikre bærekraften i matkjeden, og ønsker å støtte en bærekraftig praksis for å beskytte og fremme naturressurser.

Aktuelt
  1. Nyhet, Bærekraft og klima

    EUs Farm-to-Fork-strategi er lagt frem

    Farm to Fork-strategien er en sentral del av EUs Green Deal. EUs arbeid med bærekraftige verdikjeder for mat, og den debatten som vil følge i årene som kommer, vil ha stor betydning også for norsk mat- og drikkeproduksjon og norske myndigheters egne målsetninger for FNs bærekraftsmål.

  2. Nyhet, Bærekraft og klima

    Høringsinnspill til Klimakur 2030 innsendt

    NHO Mat og Drikke har levert sitt høringssvar til Klimakur 2030. – De faglige grunnlagene som presenteres i rapporten gir etter NHO Mat og Drikkes mening ikke et faglig eller politisk grunnlag for å iverksette tiltakene som er kartlagt i Klimakur 2030 for jordbrukssektoren, sier Terje Sletnes, direktør for analyse og politikk i NHO Mat og Drikke.

  3. Nyhet, Bærekraft og klima

    Blå og grønn næring må se på felles vekstområder

    Koronakrisen har avslørt at vi aldri kan være godt nok rustet for sjokk og oljeprisfall, og at vi fortsatt er svært oljeavhengig, sier Mari Sundli Tveit, direktør politikk, NHO og Karl A. Almås, spesialrådgiver, SINTEF Ocean AS.

Har du innspill eller lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: