NHO Mat og drikke

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

149 resultater

Type artikkel
Velg område
149 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet

    Gjør bedriften klar for sterkere personvern

    Neste år kommer nye og strengere regler for personvern i Norge, der alle bedrifter vil bli berørt. NHO arrangerer egen personvernkonferanse 13. november – hold av datoen allerede nå.

  2. Nyhet, Skatt og avgift

    Så mye bidrar din bedrift til samfunnet

    Hvor mange elevplasser bidrar din bedrift til? Hvor mange meter vei? Nå kan du beregne samfunnsbidraget fra din bedrift.

  3. Nyhet

    Samarbeidsavtale skal halvere matsvinnet innen 2030

    Regjeringen og den norske matbransjen er enige om å redusere matsvinnet i Norge med 50 prosent innen 2030. Fredag 23. juni signerte fem departementer og 16 organisasjoner fra matbransjen en historisk samarbeidsavtale.

  4. Nyhet, Helse og kosthold

    Det daglige brød blir sunnere

    Det daglige brød blir stadig grovere og sunnere. – Vi ville jobbet med sunnhet uansett, men sammen med andre kan vi kanskje få enda mer ut av det, sier Mesterbakeren-sjef Tor Søreide Sivertsen.

  5. Nyhet, HMS, IA

    Ulrik fungerer aldeles utmerket, over all forventning

    Gjennom Ringer i Vannet har Bakehuset Larvik fått en ny lojal og dyktig medarbeider med lavt sykefravær. Ringer i vannet er en rekrutteringsmetode utviklet av NHO som årlig gir 1.500 personer med hull i CV-en fast jobb.

  6. Nyhet, Bærekraft og klima, Vekst og entreprenørskap

    En norsk oppfinnelse kan redusere matsvinn over hele verden

    Holdbarhetsindikatoren Keep-it kan føre til redusert matsvinn og klimagassutslipp, og i tillegg skape arbeidsplasser.

  7. Nyhet, Bærekraft og klima

    - Bra med klarere rammer og retning i klimapolitikken

    - Målet om å redusere klimagassutslippene i ikke-kvotepliktig sektor med 40 pst. innen 2030 er mulig å nå, men det blir ikke enkelt, sier NHO-sjef Petter Haas Brubakk etter at regjeringen la frem stortingsmeldingen om klimapolitikk 16. juni.

  8. Nyhet, Utdanningspolitikk

    Samarbeidsprosjekt om teknologi og kompetanse

    Nytt prosjekt skal gjøre ansatte i bedriftene bedre i stand til å ta i bruk ny teknologi. NHO Mat og Drikke, Sjømat Norge og NNN går sammen om kompetanseutvikling i mat- og sjømatindustrien.

  9. Nyhet, Utdanningspolitikk

    Danner bedriftsnettverk for høyere utdanning

    NHO Mat og Drikke etablerer et bedriftsnettverk for høyere utdanning. Formålet er å bidra til å øke relevansen i utdanningsretningene som er spesielt viktige for mat-, drikke og bionæringen, og sikre tettere dialog mellom næringen og universitet- og høyskolesektoren.

  10. Nyhet, Politisk sak, Forskning og utvikling

    Rekordhøyt beløp til innovasjonsprosjekter

    Regjeringen har som mål at Norge skal være et av Europas mest innovative land. Derfor er det nå satt av hele 1,1 milliarder kroner til innovasjonsprosjekter.