NHO Mat og drikke

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

175 resultater

Type artikkel
Velg område
175 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet, HMS

    Nytt risikostyringsverktøy

    Det er sentralt i HMS-arbeidet å ha rutiner for risikovurdering. For å kunne sette inn målrettede, forebyggende tiltak må bedriften kjenne sin egen risiko. Sammen med avvikshåndtering, utgjør risikovurdering og risikostyring kjernen i det systematiske HMS-arbeidet.NHO-fellesskapet lanserer nå et risikostyringsverktøy som medlemmene lett kan ta i bruk.

  2. Nyhet, Arbeidsrett

    Midlertidig ansettelser: Små utslag i evaluering

    Arbeidsmiljølovens nye og utvidede mulighet til å ansette midlertidig er evaluert etter å ha virket i kun ett år: - Viktig kunnskap, men vi trenger mer, sier NHO-direktør Nina Melsom.

  3. Nyhet, Helse og kosthold

    Regjeringens ansvar å få samarbeidet på skinner igjen

    SUNNHETSKONFERANSEN 2018: Nå er det regjeringens ansvar å få samarbeidet på skinner igjen. Folkehelsesamarbeidet mellom myndighetene og næringslivet var et av de viktigste temaene da Sunnhetskonferansen 2018 ble arrangert 14. februar.

  4. Nyhet, Tariff

    NHO holder deg oppdatert om lønnsoppgjøret 2018

    I år er det hovedoppgjør. Alle avtalene NHO er part i skal reforhandles. Vi antar at forhandlingene starter 12. eller 13. mars. Finner du ikke svar på det du lurer på hos NHO Mat og Drikke, kan du sjekke ut NHOs sider om lønnsoppgjøret 2018.

  5. Nyhet, Tilsyn og regelverk

    Best før, ofte god etter

    Matbransjen er enig om felles ordlyd for supplerende holdbarhetsmerking. Dette skriver Matvett i en pressemelding 6. februar.

  6. Nyhet, Skatt og avgift Statsbudsjettet2018

    Finansdepartementet tar feil

    NHO Mat og Drikke mener Finansdepartementet tar feil når de i brev til ESA 19. januar argumenterer for at de økte særavgiftene på sjokolade- og sukkervarer og alkoholfrie drikker ikke er ulovlig statsstøtte i EØS-avtalen.

  7. Nyhet, Utdanningspolitikk

    Et vesentlig kompetanseløft må til

    - Vi trenger et vesentlig kompetanseløft, sa kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner ved lanseringen av det nye kompetansebehovsutvalgets første rapport.

  8. Nyhet, Bærekraft og klima

    Lager nye miljøkriterier for anskaffelser av mat og drikke

    Difi ønsker å samarbeide med innkjøpere, leverandører og fagmiljøer for å utvikle nye kriterier relatert til klima, miljø og samfunnsansvar for offentlige innkjøp av mat, drikke og cateringtjenester.

  9. Nyhet, Handel

    Frihandelsavtale med Kina - hva er viktig for din bedrift?

    Nå kan du gi ditt innspill til forhandlingene.

  10. Nyhet, Bærekraft og klima matsvinn

    Tjener bedre på å tenke på miljøet

    Det viktigste er å ta vare på mennesker, dyr og miljø. Men bærekraft er god butikk, også: Det lønner seg å spare energi og kaste mindre mat, konstaterer Orkla-sjef Peter A. Ruzicka.

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Nummeret er avmeldt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: