NHO Mat og drikke

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

228 resultater

Type artikkel
Velg område
228 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet, Helse og kosthold

    Forsker sukker ut av sjokolade

    Med forskning kan sjokoladen smake like godt selv om det er mye mindre sukker i den, har Nestlé funnet ut.

  2. Nyhet, Utdanningspolitikk

    Rekordstor påmelding til skolemesterskap i kjøttprodukter

    - Jeg er svært glad for at så mange skoler har valgt å delta i denne konkurransen. Det lover godt for rekrutteringen til kjøttfagene.

  3. Nyhet, Arbeidsrett

    Har du ansatte som ønsker høstferie?

    Når ønsker om høstferie eller annen ferie utover vinteren dukker opp, er det nyttig å ha oversikt over hvilke regler som gjelder for uttak av ferie.

  4. Nyhet

    Sier nei til overtredelsesgebyr

    Mat- og drikkeprodusentene i Norge ønsker å følge matregelverket, og det er bra med tiltak som sikrer at dette følges. Et overtredelsesgebyr er ikke det som skal til.

  5. Nyhet, Arbeidsliv

    Bakehuset AS satser på Ringer i vannet

    Et av landets største bakerier har inngått konsernavtale med Ringer i vannet.

  6. Nyhet, Bærekraft og klima

    Ny emballasjeforskrift fra 1. september

    Den ferske emballasjeforskriften pålegger alle vareprodusenter og importører av emballasje å delta i et godkjent retursystem.

  7. Nyhet, Utdanningspolitikk

    Gladnyhet: 1000 nye studieplasser for fagskolene

    Regjeringspartiene kom i dag med en gladnyhet: 25 millioner kroner til nye studieplasser for fagskolene.

  8. Nyhet, Utdanningspolitikk

    Lytt til bedriftenes kompetansebehov

    Det er NHO Mat og Drikkes viktigste budskap når vi leverer inn vårt innspill til Høring av endringer i den yrkesfaglige tilbudsstrukturen 4. september.

  9. Nyhet, HMS, IA

    Nye sykefraværstall

    For første gang har vi et samlet tall på det legemeldte sykefraværet for alle bransjene i NHO Mat og Drikke.

  10. Nyhet, Utdanningspolitikk

    Leder an i robotisering

    Hele 29 prosent av bedriftene i mat- og drikkenæringen svarer at de har automatisert og implementert roboter i produksjonen. Det gjør mat- og drikkenæringen til den ledende på dette området viser NHOs kompetansebarometer.