NHO Mat og drikke

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

229 resultater

Type artikkel
Velg område
229 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet, HMS

    Nytt risikostyringsverktøy

    Det er sentralt i HMS-arbeidet å ha rutiner for risikovurdering. For å kunne sette inn målrettede, forebyggende tiltak må bedriften kjenne sin egen risiko. Sammen med avvikshåndtering, utgjør risikovurdering og risikostyring kjernen i det systematiske HMS-arbeidet.NHO-fellesskapet lanserer nå et risikostyringsverktøy som medlemmene lett kan ta i bruk.

  2. Nyhet, Arbeidsrett

    Midlertidig ansettelser: Små utslag i evaluering

    Arbeidsmiljølovens nye og utvidede mulighet til å ansette midlertidig er evaluert etter å ha virket i kun ett år: - Viktig kunnskap, men vi trenger mer, sier NHO-direktør Nina Melsom.

  3. Nyhet, Helse og kosthold

    Regjeringens ansvar å få samarbeidet på skinner igjen

    SUNNHETSKONFERANSEN 2018: Nå er det regjeringens ansvar å få samarbeidet på skinner igjen. Folkehelsesamarbeidet mellom myndighetene og næringslivet var et av de viktigste temaene da Sunnhetskonferansen 2018 ble arrangert 14. februar.

  4. Fagartikkel, Tilsyn og regelverk

    Arbeidstilsynets satsingsområder 2018 - 2019

    Denne artikkelen tar for seg hvilke satsingsområder Arbeidstilsynet har i perioden 2018 - 2019 og hva det innebærer for bedriftene innenfor NHO Mat og Drikkes område.

  5. Fagartikkel

    Varsling

    Denne artikkelen omhandler de sentrale lovreglene om varsling som er inntatt i arbeidsmiljøloven kapittel 2A.

  6. Nyhet, Tariff

    NHO holder deg oppdatert om lønnsoppgjøret 2018

    I år er det hovedoppgjør. Alle avtalene NHO er part i skal reforhandles. Vi antar at forhandlingene starter 12. eller 13. mars. Finner du ikke svar på det du lurer på hos NHO Mat og Drikke, kan du sjekke ut NHOs sider om lønnsoppgjøret 2018.

  7. Nyhet, Tilsyn og regelverk

    Best før, ofte god etter

    Matbransjen er enig om felles ordlyd for supplerende holdbarhetsmerking. Dette skriver Matvett i en pressemelding 6. februar.

  8. Nyhet, Skatt og avgift Statsbudsjettet2018

    Finansdepartementet tar feil

    NHO Mat og Drikke mener Finansdepartementet tar feil når de i brev til ESA 19. januar argumenterer for at de økte særavgiftene på sjokolade- og sukkervarer og alkoholfrie drikker ikke er ulovlig statsstøtte i EØS-avtalen.

  9. Nyhet, Utdanningspolitikk

    Et vesentlig kompetanseløft må til

    - Vi trenger et vesentlig kompetanseløft, sa kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner ved lanseringen av det nye kompetansebehovsutvalgets første rapport.

  10. Nyhet, Bærekraft og klima

    Lager nye miljøkriterier for anskaffelser av mat og drikke

    Difi ønsker å samarbeide med innkjøpere, leverandører og fagmiljøer for å utvikle nye kriterier relatert til klima, miljø og samfunnsansvar for offentlige innkjøp av mat, drikke og cateringtjenester.

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Nummeret er avmeldt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: