NHO Mat og Drikke

Innhold

NHO Pensjon – et nytt knalltilbud til våre medlemmer

Nyhet, Medlemskap og fordeler

Publisert

NHO pensjon

NHOs medlemsbedrifter får fra 2. mai anledning til å tegne avtaler om innskuddspensjon på markedsledende betingelser i Storebrand.

Med NHO Pensjon har vi på vegne av våre 24 000 medlemsbedrifter forhandlet frem et bedre og mer komplett tilbud til våre medlemsbedrifter enn det vi tidligere har hatt gjennom NHO Tjenestepensjon, sier Kristin Diserud Mildal, avdelingsdirektør i NHO.

Det er lagt vekt på at ordningen skal dekke både enkle innskuddspensjonsordninger og mer komplekse og sammensatte ordninger. NHO Pensjon er derfor et godt og konkurransedyktig tilbud for både små og store medlemsbedrifter. I tillegg vil de ansatte tilbys svært gode betingelser på blant annet pensjonskapitalbevis.

NHO Pensjon er en videreutvikling av NHO Tjenestepensjon. Den gamle løsningen har hatt markedets høyeste kundetilfredshet. NHO Pensjon skal bli en enda bedre og mer gunstig ordning. - Vårt mål har vært å kunne tilby en god, trygg og enkel innskuddspensjonsordning for våre medlemsbedrifter. Denne avtalen setter en helt ny standard i markedet, det er englede å endelig kunne tilby våre medlemmer denne løsningen, sier Mildal.

– Med NHO Pensjon og NHO Forsikring har vi fått på plass to gode medlemsfordeler som utfyller hverandre, og som kan gi bedriftene vesentlige besparelser. I tillegg er det kjekt for bedriftene å vite at NHO følger opp avtalene og løpende passer på at betingelser og løsninger er konkurransedyktige.

Her kan du finne mer informasjon om den nye medlemsfordelen 

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: