Nytt medlemstilbud: Matindustrien – rabatt på abonnement

Nyhet

Publisert

Fagbladet Matindustrien følger næringsmiddelindustrien tett og med det en relevant og nyttig kilde for mange medlemsbedrifter i NHO Mat og Drikke. Sammen med Matindustrien tilbyr vi derfor nå rabattert pris på abonnement til medlemsbedrifter.

-Med sine små og store nyheter om bransjen gir Matindustrien leserne en god oversikt på hva som rører seg i næringsmiddelindustrien. Mer kunnskap og innsikt om hverandre, markedet og sentrale utviklingstrekk tror jeg vil styrke både enkeltbedriftene og bransjen som helhet. Derfor er det fint å, i samarbeid med Matindustrien, kunne tilby medlemmene i NHO Mat og Drikke en rabattert pris på abonnement, sier Ingunn Storetvedt Eriksen, direktør marked og kommunikasjon i NHO Mat og Drikke.

Les mer om tilbudet her

Matindustrien er fagbladet for næringsmiddelindustrien i Norge. Bladet har historiske røtter tilbake til 1947. Matindustriens papirutgave utgis åtte ganger årlig og Matindustrien.no oppdateres daglig.

– Det skjer utrolig mye i denne bransjen. Medlemsbedriftene i NHO Mat og Drikke er en sentral målgruppe for oss og mange av temaene vi skriver om berører ikke bare bedriftene, men også dem som jobber der, enten de er ledere eller ansatte, sier Arne Kongsnes, redaktør i Matindustrien.

NHO Mat og Drikke er allerede en sentral samarbeidspartner for Matindustrien og bidrar blant annet fast med sin ekspertise i Fag- og forskningsseksjonen i papirutgaven.

Matindustrien følger næringsmiddelindustrien tett, men ønsker seg flere tips fra leserne: – Dere kjenner bransjen fra innsiden, tips oss gjerne om saker og temaer dere mener vi som fagblad bør ta opp, sier Kongsnes.

Her bestiller du Matindustrien med rabatt.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: