Lansering: Sammen om et bedre arbeidsmiljø

  • 23. nov 2023Kl. 12.00–13.00
  • Webinar

Opplæring for ledere, verneombud og tillitsvalgte.

Har du lyst til å bli enda tryggere og mer kjent med din egen rolle på arbeidsplassen og få vite mer om hvordan du kan samarbeide med andre om et bedre arbeidsmiljø? Eller har du lyst til å hjelpe andre med å få dette til?

Torsdag 23. november 2023 kl 12:00-13:00 inviterer IA-bransjeprogrammet for Næringsmiddelindustrien i samarbeid med NAV Arbeidslivssenter til lansering av "Sammen om et bedre arbeidsmiljø – opplæring for ledere, verneombud og tillitsvalgte". Webinaret er åpent for alle.

I Webinaret får du en presentasjon av opplæringen som har som mål at deltakerne blir kjent med sin egen rolle, samt hvordan de kan samarbeide med andre roller for et bedre arbeidsmiljø. Gjennom fire deler under kyndig veiledning får deltakerne mer kunnskap om:

  • Roller på arbeidsplassen
  • Lovverk og krav
  • Risikoforståelse og -vurdering
  • Samarbeidsmåter

Du får også vite hvor du finner kursmateriell og tips til gjennomføring av opplæringen. Hovedmålgruppen for "Sammen om et bedre arbeidsmiljø" er verneombud og tillitsvalgte, men siste halvdel inkluderer også ledelse for å få en god overgang til arbeidet på egen arbeidsplass.

Webinaret er for alle som enten ser behov for denne opplæringen i egen virksomhet, eller ansatte i NAV, BHT etc som kan være veiledere i opplæringen.

Teams-lenke blir tilsendt i forkant av webinaret til de som har meldt seg på.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: