NHO Mat og Drikkes årskonferanse 2021

Ett veikart - 10 ambisjoner - 60 minutter. Velkommen til NHO Mat og Drikkes årskonferanse 2021! 16. november på Vippa i Oslo.

Praktisk informasjon

16. nov 2021Kl. 11:00–15:00
Ingen deltakeravgift
Påmeldingsfrist 29. oktober 2021
Nå møtes vi igjen!

16. november møtes vi endelig igjen på NHO Mat og Drikkes årskonferanse. Sammen skal vi lage en innholdsrik, tempofylt og morsom dag med det beste mat- og drikkenæringen og sentrale samfunnsaktører har å by på.

I år benytter vi anledningen til å gjøre en ny vri på selve arrangementet. I tillegg til å lage et talkshow med aktuelle tema og gjester, skal vi ha god tid til å snakke sammen. Du møter ledere fra andre mat- og drikkebedrifter sammen med sentrale politikere og samfunnsaktører. Du velger selv om du vil være med 16. november kl 11:00 – ca 15:00 på Vippa i Oslo, eller om du ønsker å få et opptak tilsendt i ettertid. Vi legger til rette for at begge deler skal bli en god opplevelse!

Hold av datoen. Mer informasjon kommer.

Foreløpig program:

11:00 – 12:00 – Oppmøte, samtaler og enkel servering
12:00 – 13:00 – Talkshow fra scenen (filmes for opptak)
13:00 – ca 15:00 – Lunsj og sosialt samvær

Programleder er Eirik Bergesen.

Vi har invitert den nye landbruks- og matministeren Sandra Borch til å snakke om regjeringens ambisjoner. I tillegg vil du få se og høre representanter fra Geno, Mills, Drytech, Felleskjøpet, HOFF, Cicero, Bondelaget og NNN med flere i ulike samtaler om blant annet innovasjon, bærekraft og markedsmuligheter. 

Ønsker du å delta på Vippa i Oslo 16. november, klikk her

Kan du dessverre ikke delta på Vippa, men ønsker å få opptaket tilsendt i ettertid, klikk her

Neste måltid

Veier for norsk mat- og drikkenæring

I juni 2021 lanserte NHO Mat og Drikke veikartet Neste måltid der det pekes på hva som blir viktig for mat- og drikkenæringen de neste årene. Gjennomgangen av utfordringer, muligheter og potensial viser at næringen har all grunn til å tro på fremtiden og sette seg høye mål.

Mat- og drikkenæringen har under koronapandemien vist at den kan levere - selv under krevende vilkår. Veikartet viser hva vi mener må til for at vi kan produsere mer mat og drikke på en bærekraftig måte. Slik skal norsk produksjon bli fortrukket hjemme og finne større markeder ute.

Det er dette veikartet som danner grunnlaget for årets konferanse.

Les hele veikartet Neste måltid her (.pdf)

Kontakt

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: