Finale og kick-off for ny intensjonsavtale for et sunnere kosthold!

  • 24. jan 2022Kl. 12:00–15:00
  • Webinar
  • Ingen deltakeravgift
  • Påmeldingsfrist 20. januar 2022

Samarbeidet mellom helsemyndighetene og matbransjen om å tilrettelegge for et sunnere kosthold videreføres nå til 2025. Dette markerer vi blant annet med å kåre vinnerne av intensjonsavtalens utmerkelser 2021.

Ny dato!

Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol kårer vinnerne av intensjonsavtalens utmerkelser 2021 og finalistene forteller om sine bidrag til et sunnere kosthold. Dessuten blir det faglig påfyll om hvorfor et kosthold i tråd med kostrådene er viktig for folkehelsen og hvordan man kan påvirke til adferdsendring.

Program:
  • Velkommen v/Petter Haas Brubakk, NHO Mat og Drikke
  • Hvorfor er det viktig å følge kostrådene og hvordan har kostholdet utviklet seg? v/Linda Granlund, Helsedirektoratet
  • Using multisensory marketing to achieve healthier food choices and behaviours v/Carlos Velasco, BI
  • NNR2022 – status og veien videre, v/Anne Høyer, Helsedirektoratet

Finalistene i intensjonsavtalens utmerkelser 2021 presenterer sine bidrag

  • Kategori sunnere produkter
    • Finalist 1 - Coop
    • Finalist 2 - Mesterbakeren
    • Finalist 3 - Mills
  • Kategori sunnere markedsføring
    • Finalist 1 - Coop
    • Finalist 2 - Kiwi
    • Finalist 3 - Meny
  • Kåring av vinnere av intensjonsavtalens utmerkelser 2021 og veien
    videre med ny intensjonsavtale, v/Helse- og omsorgsminister
    Ingvild Kjerkol
  • Avslutning

Webinaret er et samarbeid mellom helsemyndighetene og NHO Mat og Drikke. 

Lenke til webinaret blir sendt ut til påmeldte deltakere i forkant av seminaret.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: