NHO Mat og Drikke

Innhold

Tariffkonferansen

  • 5. mar 2020Kl. 10:00–16:00
  • Næringslivets Hus Middelthunsgate 27, Majorstuen, Oslo
  • Ingen deltakeravgift

Sett av datoen allerede nå for Tariffkonferansen 2020. Påmeldingen er nå åpen.

Ingen deltakeravgift

5. mars 2020 arrangerer Sjømat Norge og NHO Mat og Drikke sin årlige tariffkonferanse. Vi har allerede åpnet påmeldingen for de som ønsker å holde av dagen. Sjeføkonom i NHO, Øystein Dørum og forhandlingsdirektør i NHO, Rolf Negård er bekreftede innledere.

Vi kommer tilbake med fullstendig program på denne siden.

Årets konferanse har ingen deltakeravgift og er kun for medlemmer av Sjømat Norge og NHO Mat og Drikke. Begrenset antall plasser.

Program:

09:30 – 10:00
Registrering

10:00 – 10:15
Velkommen til tariffkonferansen
Administrerende direktør, Petter Haas Brubakk, NHO Mat og Drikke

10:15 – 11:00
Fagforeningene har ordet

  • Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund
  • Fellesforbundet
  • Negotia

11:00 – 11:15
Pause

11:15 – 12:00
Reisetid er arbeidstid?
Advokat Silje Stadheim Almestrand, NHO

12:00 – 12:40
Lunsj

12:40 – 13:25
Bekymret, eller svært bekymret 
Sjeføkonom Øystein Dørum, NHO

13:25 – 13:35
Pause

13:35 – 14:20
Tariffoppgjøret 2020
Forhandlingsdirektør Rolf A. Negård, NHO

14:20 – 14:35
Pause

14:35 – 15:20
AFP og pensjon i 2020?
Avdelingsdirektør Kristin Diserud Mildal, NHO

15:20 – 15:30
Pause

15:30 – 15:55
Forventninger og krav i 2020-oppgjøret
NHO Mat og Drikke og Sjømat Norge

15:55 – 16:00
Oppsummering og avslutning 
Fagsjef arbeidsliv Rune Dyrvik, Sjømat Norge

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: