NHO Mat og Drikke

Innhold

#MerAv på tallerken - SMAK 2020

Meld deg på vårt neste inspirasjonsseminar som arrangeres på SMAK 2020!

Det er mye du bør spise mindre av, men også noe du bør spise mer av. Ved å spise mer grønnsaker, frukt og bær, grove kornprodukter og sjømat, får du et mer bærekraftig kosthold som bidrar til bedre helse. Bli med #MerAv inn i et nytt tiår! Bli med når Helsedirektoratet lanserer #MerAv kampanjen 2020. Bli inspirert av Kokkelandslaget og Bocuse d'Or. Få med deg siste nytt om barns spisevaner, og hvordan sunn mat og fysisk aktivitet bidrar til bedre læring. Bli med å bygge merkevaren #MerAv! 

Program:

12.00 Velkommen - Lansering av #MerAv kampanje 2020 Linda Granlund, Helsedirektoratet

12.20 OL i Community Catering – et bransjeløft! Espen A. Wasenius, NKL - Norske Kokkers Landsforening

12.40 Hvorfor spiser barn som de gjør? Nanna Lien, Universitetet i Oslo

13.00 Helsefremmende oppvekst – kosthold og fysisk aktivitet Pia H. Torchio, HOPP Horten

13.20 Mat som forteller Arne Sørvig, Bocuse D'Or Norge

13.40 Hvordan bygge merkevaren #MerAv Lars Olsen, Handelshøyskolen BI

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: