NHO Mat og Drikke

Innhold

Tariffkonferansen 2019

  • 9. mai 2019Kl. 09:30–16:00
  • Næringslivets Hus Middelthuns gate 27, Oslo
  • Medlemmer: 1500,- eks mva
  • Påmeldingsfrist 30. april

Få med deg siste nytt om lønnsoppgjøret 2019 på tariffkonferansen til Sjømat Norge og NHO Mat og Drikke.

Hovedtemaene vil være:

  • Et overblikk over den økonomiske situasjonen i Norge ved sjeføkonom i NHO, Øystein Dørum
  • En gjennomgang av tariffoppgjøret 2019 ved forhandlingsdirektør i NHO, Rolf A. Negård
  • Tjenestepensjon, AFP og andre aktuelle arbeidsrettslige temaer
Program
  • 09:30 - 10:00
    Registrering
  • 10:00 - 10:05
    Velkommen til tariffkonferansen
    • Petter Haas Brubakk, administrerende direktør i NHO Mat og Drikke
  • 10:05 - 10:45
    Et økonomisk overblikk
    • Øystein Dørum, sjeføkonom i NHO
  • 10:45 - 11:30
    Tariffoppgjøret 2019
    • Resultater fra årets forhandlinger
    • Hva betyr det sentrale oppgjøret med tanke på lokale forhandlinger?
    • Rolf A. Negård, forhandlingsdirektør i NHO
  • 11:30 - 11:45
    Pause
  • 11:45 - 12:15
    Lokale forhandlinger 2019

    Veiledning, råd og tips

    • Jørgen Wille, advokat i NHO Mat og Drikke
  • 12:15 - 13:00
    Lunsjbuffet i kantinen
  • 13:00 - 13:45
    Hva skjer med AFP og pensjon for øvrig?
    • Kristin Diserud Mildal, avdelingsdirektør i NHO
  • 13:45 - 14:00
    Pause
  • 14:00 - 14:45
    Skanska-dommen

    Ansiennitetsprinsippet ved nedbemanning

    • Kurt Weltzien, advokat i NHO
  • 14:45 - 15:00
    Pause
  • 15:00 - 15:30
    EØS-avtalens betydning for norsk arbeidsliv
    • Henrik Munthe, advokat i NHO
  • 15:30 - 15:45
    Oppsummering og avslutning

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: