NHO Mat og Drikke

Innhold

  • 26. sep 2019Kl. 13:00–17:00
  • Vulkan Arena Oslo
  • Ingen deltakeravgift

Torsdag 26. september 2019 kl. 13.00-17.00 går NHO Mat og Drikkes årskonferanse - Maten og vi - av stabelen på Vulkan Arena i Oslo, med påfølgende middag. Sett av datoen allerede nå!

Maten og vi

Vi snakker om den, vi tenker på den, vi koser oss med den, vi er avhengige av den.
Maten vår – vi elsker den! Men i 2019 utfordres mat- og drikkeproduksjonen, som andre næringer, av behovet for lavere miljø- og klimaavtrykk, for økt transparens omkring råvarer og produksjon, og for å redusere kostholdsrelaterte sykdommer i befolkningen. Vi stiller stadig nye krav og forventninger til den maten og drikken vi kjøper.

På NHO Mat og Drikkes årskonferanse 26. september 2019 spør vi:

  • Som verdenssamfunn står vi overfor mange og sammensatte utfordringer knyttet til mat. Hvordan står det egentlig til i Norge?
  • Kan naturgitte norske forhold gi oss fortrinn og bidra til å gjøre utfordringer om til muligheter for norsk mat- og drikkenæring?
  • Hvordan løser vi de bærekraft- og helseutfordringene vi står overfor samtidig som vi skaper vekst og verdi for bedriftene i næringen og samfunnet vårt?

Samarbeid på tvers av samfunnssektorer er grunnleggende for å løse utfordringene vi står overfor, og for å skape vekst for mat-, drikke- og bionæringen innenfor bærekraftige rammer. Bare slik kan vi sikre de arbeidsplassene, de bærekraftige løsningene og velferden  som sikrer et godt samfunn for oss og for kommende generasjoner.

Med NHO Mat og Drikkes årskonferanse i 2019 søker vi etter nøklene som vil utløse vekstpotensialet som ligger i utfordringene vi står overfor. Samtidig vil vi peke ut de politiske grepene vi må ta for å lykkes.

På NHO Mat og Drikkes årskonferanse samles hele verdikjeden for matproduksjon. Du treffer både representanter fra handel, industri og råvareproduksjon, i tillegg til sentrale aktører i bransjen og politikken.

Sett av dagen allerede nå!

Konferansen er fra 1300 - 1700 med påfølgende middag kl 1800.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: