NHO Mat og Drikke

Innhold

Ledelse i klinisk praksis

  • 14. mai 2019Kl. 09:30–16:00
  • Næringslivets Hus Middelthuns gate 27, Oslo
  • Pris inkl. lunsj: Medlem i NHO Mat og Drikke eller Veterinærforeningen: 2500,- Ikke medlem: 3750,-
  • Påmeldingsfrist 30. april

Modul 1: Tar for seg ansettelse, arbeidstid, oppsigelse og oppfølging av sykefravær. Kurset er for klinikkledere som trenger faglig påfyll.

Kurset gir grunnleggende innsikt og trening i bruk av lov- og avtaleverk som regulerer forholdet mellom arbeidsgiver og arbeidstaker. Kurset er et samarbeid mellom Veterinærforeningen og NHO Mat og Drikke og er  for veterinærer med personal- og driftsansvar.

Dette lærer du:

Ansettelser og ansettelsesavtaler:
  • Midlertidig eller fast?
  • Fortrinnsrett for deltidsansatte eller andre?
  • Hva skal med i en ansettelsesavtale og hvorfor?
Arbeidstid:
  • Hvor mye er det lov å jobbe?
  • Gjennomsnittsberegning av arbeidstid
  • Hvilke regler gjelder for endring av arbeidstid
  • Beredskapsvakt og vakt på vaktrom
  • Krav til hviletid og pauser
Oppfølging av sykefravær:
  • Hvilke plikter har arbeidsgiver og arbeidstaker ved sykefravær?
  • Hvor langt går arbeidsgivers tilretteleggingsplikt?
  • Når kan arbeidstaker sies opp på bakgrunn av sykefravær?
Oppsigelse:
  • Når kan arbeidsgiver si opp arbeidstaker på bakgrunn av arbeidstakers forhold?
  • Hvordan skal arbeidsgiver gå frem ved oppsigelse?
  • Sluttavtale som alternativ til oppsigelse

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: