Landskonferansen for restaurant- og matfag

23. og 24. september 2019, på Vulkan Arena i Oslo

Innhold

Sett av datoen

Etter suksessen i fjor, smeller vi til i år igjen med årets viktigste møtested for alle som jobber med rekruttering og kompetanse innen restaurant- og matfag. Sammen ønsker vi å sette søkelyset på hva vi kan gjøre for å øke rekrutteringen, sikre god nok kompetanse og sørge for en god utdanning.

23. - og 24. september møtes vi på Vulkan i Oslo, med et svært sterkt program.

Her møter du både landbruk- og matminister Olaug Bollestad, Marco Elsafadi, kaptein på kokkelandslaget Christer Rødseth, Årets kjøkkensjef 2018 Renee Fagerhøi, Brasserie France gründer Pål Suarez, Menylauget med Lars Gerhardsen og Ståle Sandvik og mange flere.

Landskonferansen starter om:

  • 97dager
  • 15timer
  • 51minutter

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: