Landskonferansen for restaurant- og matfag

23. og 24. september 2019, på Vulkan Arena i Oslo

Innhold

Husk å melde deg på

Årets viktigste møtested for alle som jobber med rekruttering og kompetanse innenfor restaurant- og matfag. Hvordan går det med fagfornyelsen og de nye læreplanene? Hvordan kan vi sammen øke rekrutteringen til yrkesfagene og synliggjøre kvaliteten som ligger i bransjene våre?

23. - og 24. september møtes vi på Vulkan i Oslo, med et svært sterkt program.

Allerede neste høst begynner elevene i videregående skole en utdanning med helt nye læreplaner. Noen yrkesfag har endret både innhold og navn, og vi har flått flere utdanningstilbud å velge mellom på Vg2.

De nye utdanningene må både gjøres kjent innad i bransjene, og vi må sammen finne ut hvordan vi best kan kommunisere dette ut til ungdommen, og foreldrene. Søkningen til yrkesfag, og særlig til restaurant- og matfagene er slett ikke hva den burde ha vært.

Påmeldingsfristen går snart ut, men det er ennå plass.

Program

Påmelding

Du møter blant andre: landbruk- og matminister Olaug Bollestad, Marco Elsafadi, kaptein på kokkelandslaget Christer Rødseth, Årets kjøkkensjef 2018 Renee Fagerhøi, Brasserie France gründer Pål Suarez, Menylauget med Lars Gerhardsen og Ståle Sandvik og mange flere.

Landskonferansen starter om:

  • 0dag
  • 0time
  • 0minutt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: