NHO Mat og Drikke

Innhold

Kurs for medarbeidere i kraftfôrproduksjon

  • 12. nov 2019til 13. nov 2019
  • Thon Hotel Ski Jernbaneveien 8, Ski
  • Medlem: 6000,- eks mva Ikke medlem: 7500,- eks mva
  • Påmeldingsfrist Bindende påmelding innen 1. oktober

Todagerskurs som er innrettet mot kraftfôrproduksjon med nye proteinkilder og bærekraft som hovedtema.

Begrenset antall plasser!

NHO Mat og Drikke og  Norkorn inviterer til et nytt kurs for medarbeidere i kornmottak, silodrift og kraftfôrproduksjon.

Kurset arrangeres over to dager, og er i år spesielt innrettet mot kraftfôrproduksjon, blant annet med fokus på nye proteinkilder og bærekraft. Kurset tar også for seg emner som praktiske øvelser i vurdering av kornkvaliteter, prøvetaking, kvalitetssikring ved hjelp av HACCP, et internasjonalt anerkjent system for fareanalyse og risikovurdering innenfor næringsmiddelindustrien.

Se programmet her

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: