NHO Mat og Drikke

Innhold

Møteplass for alle som er opptatt av fag- og yrkesopplæring

Nyhet, Jobb og utdanning

Publisert

To bilder satt sammen. Et av en pølserobot og ett av to pølsemakerlærlinger

Pølseroboten har kommet for å bli. Hva slags kompetanse skal til for bli pølsemaker i dag sammenlignet med for 10 år siden? Foto: Per A. Sleipnes i KLF Media AS

Landskonferansen for Restaurant- og matfagene arrangeres 9. og 10. april på Scandic Vulkan i Oslo.

Hovedtema for konferansen er rekruttering til restaurant- og matfag, samt utdanning og kompetanse for fremtiden for våre bransjer.

Konferansen arrangeres i et samarbeid mellom NHO Mat og Drikke, Baker- og konditorbransjens landsforening, Sjømat Norge, NHO Reiseliv, Norges Kokkemesteres Landsforening og initiativtakeren: Foreningen for opplæringskontorene i restaurant og matfag.

- Målet er å lage en møteplass for alle som er opptatt av restaurant- og matfagene, sier spesialrådgiver Espen Lynghaug i NHO Mat og Drikke. Med en ny fagutdanning på trappene, og et teknologisk skifte i matindustrien er det viktig å sette av tid til å lære av hverandre og bestemme hvordan vi best kan rekruttere og utdanne til yrkesfagene i matbransjen.

Vi tror dette skal bli to nyttige og innholdsrike dager, så her er det bare å melde seg på, sier Lynghaug.

Konferansen passer særlig for deg som:

  • jobber i et opplæringskontor
  • er prøvenemndsmedlem
  • er kokkelaugsmedlem eller andre relevante laug innenfor RM
  • er lærer i restaurant- og matfag
  • er faglig leder eller opplæringsansvarlig i en bedrift
  • er HR-ansvarlig i bedrift eller på et hovedkontor

For mer informasjon om konferansen og påmelding, se nettsidene til NHO Reiseliv

Har du innspill eller lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: