Innhold

Program: På jobb for en grønn fremtid

Konferansier: Øystein Hagen, ÆRA Strategic Innovation

13:3014:00
Registrering og kaffe
14:0015:20
Bærekraft=konkurransekraft?
Bærekraft=konkurransekraft?

Hvilke krav stiller forbrukerne til fremtidens mat? Hva er relasjonen mellom bærekraft og helse? Hva er driverne, hva er risiko og hva er mulighetene for fremtidens mat- og drikkenæring?

Du møter:

Styreleder i NHO Mat og Drikke

Bjørn Kj. Haugland. konserndirektør for bærekraftig utvikling, DNV GL 

Helle Margrete Meltzer, forskningssjef, Folkehelseinstituttet

Louise Byg Kongsholm, trendforsker og administrerende direktør, PEJ Gruppen 

15:2015:45
Pause
15:4517:20
Grønne muligheter
15:4517:20
Grønne muligheter

Hvordan kan satsing på bærekraft og reduserte klimautslipp gi økt verdiskaping og flere arbeidsplasser? Hvordan legge til rette for lønnsom bærekraft, og hva kreves av næringslivet og myndighetene? Norsk mat og drikkenæring 2030 - hvordan ser den ut og hvordan kommer vi dit?

Du møter:

Gunter Pauli, grunnlegger og direktør ZERI og forfatter av boken "The Blue Economy"

Anders Øfsti, klyngeleder, Arena Heidner

Marius Holm, daglig leder, Zero

Arne Kristian Kolberg, konsernsjef, Nortura SA

Kåre Wiig, daglig leder, Miljøgartneriet Jæren

Linn Anne Brunborg, leder ernæring og sunnhet, Orkla Foods Norge

17:2017:50
Pause
17:5019:00
Verdensleder på klimasmart matproduksjon
17:5019:00
Verdensleder på klimasmart matproduksjon

Hva er status i arbeidet med EUs klimarammeverk, og hva betyr det for Norge? Hvordan kan klimabeslutningene i Brussel styrke konkurransekraften til norsk matproduksjon? Hva skal til for å bli verdensleder på klimasmart matproduksjon?

Du møter:

Helen Campbell, EU-ambassadør og leder av Den europeiske unions delegasjon til Norge

Lars Petter Bartnes, leder, Norges Bondelag

Jan Egil Pedersen, forbundsleder, NNN

Petter Haas Brubakk, administrerende direktør, NHO Mat og Drikke

20:0023:00
Middag
Aperitif fra kl 18:00.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: