Innhold

NHO Mat og Drikkes årskonferanse 2017

Trygg og sunn mat med lavest mulig klimaavtrykk er en forutsetning for en grønn fremtid. NHO Mat og Drikkes årskonferanse 2017 retter oppmerksomheten mot bærekraftig mat- og drikkeproduksjon, verdikjedens ambisjoner for reduksjon av klimagassutslipp og hvordan vi kan realisere Bionasjonen Norge.
Du treffer bedrifter og mennesker som gjennom å utforske naturressurser og teknologi, snur klima- og miljøutfordringer til nye verdier og arbeidsplasser i mat-, drikke- og bionæringen.
 1. Nyhet, Bærekraft og klima

  Lønnsom bærekraft for Finnmark Rein

  Da seriegründer Are Smuk Figved vendte tilbake til reindrifta, satset han på en mer bærekraftig produksjon av reinsdyrkjøtt. Ekte smak og rein natur ble suksessoppskriften for Finnmark Rein.

 2. 10 begreper du må kunne om grønt skifte

  26. april kan du følge NHO Mat og Drikkes Årskonferanse direkte på nhomd.no. Her er begrepene du må kunne for å delta i debatten om det grønne skiftet.

 3. Annet-arkiv Dagligvarehandelen

  Facts is a stubborn thing

  27. mai i år kunne Statistisk sentralbyrå rapportere at grensehandelen har nådd nye høyder. I perioden fra 2. kvartal 2018 til og med 1. kvartal 2019 har handel under dagsturer til utlandet økt med 8,3 prosent sammenlignet med de fire foregående kvartalene.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne:

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: